Home » Η  FILA  στη La Biennale di Venezia

Η  FILA  στη La Biennale di Venezia

Από OPS Publications
09/02/2023

Η FILA στη La Biennale di Venezia

LOGOS ET_OPC S

Η ιταλική πόλη, σύμβολο του πιο ιστορικού φεστιβάλ της χρονιάς, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη 14η διοργάνωση του Διεθνούς Παιδικού Καρναβαλιού, που έχει προγραμματιστεί από τις 11 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση, σχεδιασμένη από τη La Biennale di Venezia, παρουσιάζει σε παιδιά και εφήβους εργαστήρια και παιχνίδια για να βιώσουν πλήρως την ενέργεια του πάρτι μέσα από μια εμπειρία δημιουργικής ανάπτυξης. Στο πλευρό των διοργανωτών θα είναι και φέτος , όπως κάθε χρόνο,  η  FILA Fabbrica Italiana Lapis ed Affini που με τις επωνυμίες της υποστηρίζει τις νέες γενιές και όσους, όπως η Biennale Educational, εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το δημιουργικό υλικό του Giotto θα δώσει μορφή στις προτάσεις εργαστηρίου αυτής της έκδοσης που για πρώτη φορά επεκτείνεται και στο Mestre με μια εντελώς νέα ενότητα αφιερωμένη στη μουσική για μεγαλύτερα παιδιά.

La Biennale of Venice — Ombra del Leone Ristorante

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email