Home » Η Herma έλαβε το ασημένιο μετάλλιο EcoVadis στον έλεγχο βιωσιμότητας

Η Herma έλαβε το ασημένιο μετάλλιο EcoVadis στον έλεγχο βιωσιμότητας

Από OPS Publications
09/02/2023

Η Herma έλαβε το ασημένιο μετάλλιο EcoVadis στον έλεγχο βιωσιμότητας

LOGOS ET_OPC S

Η Herma έλαβε για πρώτη φορά ασημένιο μετάλλιο, στην τρίτη της συμμετοχή στον έλεγχο βιωσιμότητας EcoVadis. Ως κορυφαίος Ευρωπαίος ειδικός για τη συσκευασία και τη σήμανση, η Herma έλαβε 17 βαθμούς περισσότερους στον τρέχοντα έλεγχο από ό,τι το προηγούμενο έτος, καθιστώντας την μια από τις 20 κορυφαίες επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν από το EcoVadis 2022.  «Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά και για πολλούς από τους πελάτες μας. Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι έλεγχοι EcoVadis είναι τόσο σημαντικοί είναι ότι διασφαλίζουν τη διαφάνεια, ενώ για το 2023 στοχεύουμε στο χρυσό μετάλλιο», λέει ο Marcus Gablowski, Chief Sustainability Officer της Herma.

Η EcoVadis είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παρόχους αξιολογήσεων βιωσιμότητας για εταιρείες ο οποίος ελέγχει πλέον περίπου 100.000 εταιρείες παγκοσμίως. Όσον αφορά το περιεχόμενο, οι έλεγχοι EcoVadis επικεντρώνονται πάντα στις τέσσερις σημαντικές πτυχές βιωσιμότητας της εργασίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το περιβάλλον, τις βιώσιμες προμήθειες και την ηθική.

Ειδικά όσον αφορά τη βιωσιμότητα, η Herma έχει θέσει πολύ φιλόδοξους στόχους. Σύμφωνα με τη στρατηγική βιωσιμότητας της, η εταιρεία θέλει να είναι εντελώς ουδέτερη σε εκπομπές CO2 έως το 2040, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της αλυσίδας εφοδιασμού .  Η εταιρεία κατασκευάζει όλα τα προϊόντα στα κεντρικά της γραφεία στο Filderstadt από τις αρχές του 2021, δηλαδή συγκολλητικό υλικό, ετικέτες και μηχανές ετικετών, χωρίς να αφήνει αποτύπωμα CO2. Στις αρχές του 2022, η HERMA εντάχθηκε επίσης στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία στον κόσμο για τη βιωσιμότητα: το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών ( UNGC ).

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email