Home » Η Spielwarenmesse 2023 αναφέρει επιτυχή επανεκκίνηση

Η Spielwarenmesse 2023 αναφέρει επιτυχή επανεκκίνηση

Από OPS Publications
09/02/2023

Η Spielwarenmesse 2023 αναφέρει επιτυχή επανεκκίνηση

LOGOS ET_CRT S

Μετά από ένα επιβεβλημένο κενό τριών ετών, μεταξύ 1ης και 5ης Φεβρουαρίου, η προσωπική δικτύωση, οι καινοτομίες προϊόντων και η δημιουργία νέων επαφών βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης.

«Είναι υπέροχο να βλέπεις τα μάτια των επισκεπτών να φωτίζονται ξανά μετά από τρία χρόνια», είπε ο Markus Grossweischede, γενικός διευθυντής της Hasbro North Europe, ο οποίος ανέφερε πως  στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 2100 εκθέτες από 69 χώρες .

Ο Christian Ulrich, εκπρόσωπος του εκτελεστικού συμβουλίου της Spielwarenmesse eG, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο έφτασε κοντά στα προ της πανδημίας επίπεδα και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας». Το 95% των εκθετών αξιολόγησε τη συμμετοχή στη διοργάνωση ως «σημαντική» ή «πολύ σημαντική», ενώ το 92% των επισκεπτών δήλωσε  «ικανοποιημένο» ή «πολύ ικανοποιημένο».

Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, συνολικά 58.000 έμποροι λιανικής και αγοραστές από 128 χώρες επισκέφτηκαν τη Spielwarenmesse. Αυτό αντιπροσωπεύει πτώση 8%, κυρίως λόγω της απουσίας επισκεπτών από την Κίνα και τη Ρωσία. «Ο μεγάλος αριθμός και η ποικιλία των διεθνών επισκεπτών ήταν αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο», σχολίασε ο νέος εκθέτης Daniel Görres της Unidice. Η προσέλευση από την αμερικανική αγορά παιχνιδιών – η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο – ήταν υψηλότερη από ποτέ και αυξήθηκε σχεδόν κατά 10%.

Με περισσότερους από 140 δημιουργούς παιχνιδιών από περίπου 20 χώρες, το Internationale Spieleerfindermesse – Game Inventors Convention γιόρτασε μια επιτυχημένη πρεμιέρα την Παρασκευή της έκθεσης. «Με την ενσωμάτωση αυτής της καθιερωμένης εκδήλωσης στη Spielwarenmesse, μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις συνέργειες», εξήγησε ο Christian Ulrich. «Περιμένουμε ισχυρή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια».

Spielwarenmesse 2023: "Wir sind schlicht begeistert" - Spielpunkt.net |  News zu Brettspielen, Games und Entertainment

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email