Home » Συγκλονιστική επιστροφή στις εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών της Φρανκφούρτης

Συγκλονιστική επιστροφή στις εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών της Φρανκφούρτης

Από OPS Publications
09/02/2023

Συγκλονιστική επιστροφή στις εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών της Φρανκφούρτης

LOGOS ET_OPC S

Ambiente, Christmasworld und Creativeworld 2023: Konsumgütermessen setzen Maßstäbe - MÖBELMARKT

Οι κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών Ambiente, Christmasworld και Creativeworld πραγματοποιήθηκαν από τις 3/4 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2023 για πρώτη φορά μαζί ως παγκόσμιος κόμβος για τις επερχόμενες τάσεις στον τρόπο ζωής. 4.561 εκθέτες κατέλαβαν ολόκληρο το εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης σε 352.950 μικτά τετραγωνικά μέτρα και εντυπωσίασαν 154.000 αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο με τις καινοτομίες τους. Συμμετέχοντες από περισσότερα από 170 έθνη γιόρτασαν την προσωπική συνάντηση.

«Η νέα μορφή εμπορικής έκθεσης που αποτελείται από τις Ambiente, Christmasworld και Creativeworld είναι πολύ συνεκτική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των εμπόρων λιανικής, καθώς οι σειρές στο σπίτι και το σαλόνι συγχωνεύονται όλο και περισσότερο. Η διάθεση των μελών μας ήταν σταθερά θετική και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι ο κλάδος μας χρειάζεται την αγορά της εμπορικής έκθεσης ως πλατφόρμα για τη δικτύωση, την παραγγελία και την εμπειρία των προϊόντων», λέει ο Christian Haeser, Διευθύνων Σύμβουλος της Handelsverband Wohnen und Büro eV.

Το υψηλό επίπεδο διεθνότητας ξεπέρασε κάθε προσδοκία: το 70 % των επισκεπτών προέρχονταν από το εξωτερικό. Εκτός από τη Γερμανία, οι ισχυρότερες χώρες που συμμετείχαν ήταν η Ιταλία, η Γαλλία, η Ολλανδία, οι ΗΠΑ , η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ελβετία, η Ελλάδα και η Πολωνία.

Αποφασιστικός παράγοντας έμπνευσης παρέμεινε η φυσική εμπειρία, η οποία ήταν ξεκάθαρα το επίκεντρο το 2023 – και θα συνεχίσει να συμπληρώνεται ψηφιακά πριν και μετά τις εμπορικές εκθέσεις. Συνολικά 80.242 συμμετέχοντες  ήταν σχεδόν εν κινήσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Digital Extension, υπήρξαν περισσότερες από 8.000 αλληλεπιδράσεις στη δικτύωση, στάλθηκαν περίπου 4.000 μηνύματα συνομιλίας και προβλήθηκαν περισσότερες από 1.000 ώρες περιεχομένου.

Το Ambiente, το Christmasworld και το Creativeworld θα πραγματοποιηθούν επίσης ταυτόχρονα στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης στο μέλλον:

Ambiente/Christmasworld: 26 έως 30 Ιανουαρίου 2024

Creativeworld: 27 έως 30 Ιανουαρίου 2024

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email