Home » Gameathlon| Επιστρέφει η γιορτή του gaming και της τεχνολογίας

Gameathlon| Επιστρέφει η γιορτή του gaming και της τεχνολογίας

Από OPS Publications
09/02/2023

Gameathlon| Επιστρέφει η γιορτή του gaming και της τεχνολογίας

LOGOS ET_CRT S

Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Οι πύλες της Ολυμπιακής αρένας Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο θα ανοίξουν για ακόμη μια φορά, μετατρέποντάς τα 13 στρέμματα του σταδίου στον παράδεισο του κάθε tech-freak! Η επετειακή μας έκδοση υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία 48 ωρών που θα θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming στατιστικά. Οι προπωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο viva.gr .

Η μοναδική διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων booths, μαγαζιά, εκθέτες, cosplay, επιτραπέζια, indie εταιρείες και το μεγαλύτερο artist alley, που είχαμε ποτέ. Ο κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να αγοράσει αγαπημένα του προϊόντα από anime, ταινίες, gaming τίτλους, να γνωρίσει τα πιο γνωστά επιτραπέζια αλλά και τουρνουά καρτοπαιχνιδιών και γενικότερα να λιώσει στο παιχνίδι είτε είναι για τουρνουά είτε για την βόλτα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί ο No1 πανελλήνιος διαγωνισμός Cosplay presented by Knorr, πάνω στην κεντρική σκηνή 360° του σταδίου. Το πιο δημοφιλές μας θέαμα κάνει την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και τα χειροκροτήματα να κατακλύζουν ολόκληρο το στάδιο σε ένα φαντασμαγορικό show με τους καλύτερους καλλιτέχνες του χώρου.

Gameathlon: Το μεγαλύτερο gaming event επιστρέφει

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email