Home » School & Office North 2023 | Ο θεσμός που θέτει τη Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο

School & Office North 2023 | Ο θεσμός που θέτει τη Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο

Από OPS Publications
10/02/2023

School & Office North 2023 | Ο θεσμός που θέτει τη Θεσσαλονίκη στο προσκήνιο

LOGOS ET_OPC S

Η School & Office North 2023, η έκθεση που απευθύνεται στον ευρύτερο κλάδο ειδών χαρτοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί 11 – 13 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 13), καθιστώντας τη Βόρεια Ελλάδα κέντρο των εξελίξεων.

Στο πλαίσιο της School & Office North, έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους οι κορυφαίες εταιρείες της επικράτειας που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής και εμπορίας χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών, παιχνιδιών και εκδόσεων.

Το παρόν στην έκθεση θα δώσουν και εκατοντάδες στοχευμένοι εμπορικοί επισκέπτες αλλά και εκπρόσωποι Συνδέσμων και Φορέων που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να βρουν προτάσεις και λύσεις που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους δίνοντάς τους προστιθέμενη αξία. Επιπλέον,  μέσα από τα προγραμματισμένα Β2Β ραντεβού θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διευρύνουν τον κύκλο επαφών τους και να συνάψουν παραγωγικές συνέργειες.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση:  https://north.schoolandoffice.gr/

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BE-ΒΕST – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τηλ: 216.93.90.312

E-mail: info@schoolandoffice.gr, info@be-best.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email