Home » Διαγωνισμός Staedtler για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Χρωματισμού

Διαγωνισμός Staedtler για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Χρωματισμού

Από OPS Publications
15/02/2023

Διαγωνισμός Staedtler για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Χρωματισμού

LOGOS ET_OPC S

Η Παγκόσμια Ημέρα Χρωματισμού για τα Παιδιά στις 6 Μαΐου καλεί τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να ζωγραφίσουν μια εικόνα για καλό σκοπό και να τη στείλουν στην Staedtler. Με το σύνθημα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας  «Ανακαλύψτε τη φύση – στο νερό», η Staedtler προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα βιωσιμότητας του υδάτινου βιότοπου.

Αφού τα παιδιά έπρεπε να ανακαλύψουν τη φύση στη στεριά και στον αέρα τα τελευταία δύο χρόνια, σειρά έχει τώρα ο υδάτινος βιότοπος. Η πολύχρωμη βασική οπτική του βυθού σάς κάνει να θέλετε να ανακαλύψετε τον πολύχρωμο υποβρύχιο κόσμο των ωκεανών.

Είτε στη θάλασσα, είτε σε ποτάμια, σε λίμνες υπάρχει ζωή παντού. Ο υδάτινος βιότοπος προσφέρει ένα ατελείωτο φάσμα βιοποικιλότητας προς ανακάλυψη. Με κάθε εικόνα που θα λαμβάνει η Staedtler με το παραπάνω σύνθημα, ένα ευρώ θα πηγαίνει στο έργο Plan International Germany στην Γκάνα, το οποίο επικεντρώνεται στην ασφαλή παροχή πόσιμου νερού και πρόσβαση σε εγκαταστάσεις υγιεινής σε 20 κοινότητες.

«Με το φετινό σύνθημα “Ανακαλύψτε τη φύση – στο νερό”, προσκαλούμε τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν τον βιότοπο του νερού. Ανυπομονούμε για πολλές υποβολές και ελπίζουμε, φυσικά, να σπάσουμε το ρεκόρ συμμετοχών στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Χρωματισμού του επόμενου έτους», λέει η Britta Ender, Υπεύθυνη Brand & Communication στην Staedtler. Το φετινό σύνθημα ακολουθεί τα θέματα των δύο προηγούμενων ετών που είναι αφιερωμένα στους οικοτόπους στη γη και στον αέρα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, περισσότερες από 30.000 φωτογραφίες υποβλήθηκαν στην Staedtler και υποστηρίχθηκε, ένα πρόγραμμα διατροφής στο Περού.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email