Home » Η Viquel παρουσιάζει τον ετήσιο απολογισμό των κοινωνικών δράσεών της

Η Viquel παρουσιάζει τον ετήσιο απολογισμό των κοινωνικών δράσεών της

Από OPS Publications
15/02/2023

Η Viquel παρουσιάζει τον ετήσιο απολογισμό των κοινωνικών δράσεών της

LOGOS ET_OPC S

Όπως και πέρυσι, η μάρκα που ειδικεύεται σε αρχειοθέτηση και αξεσουάρ σχολικών και γραφείου Viquel κάνει τον απολογισμό των φιλανθρωπικών πράξεων που πραγματοποίησε το 2022.

Η γαλλική εταιρεία παραμένει πιστή στους σκοπούς που υποστηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Συνεργάστηκε έτσι για άλλη μια φορά με τον σύλλογο “Το σχολείο σου στον τόπο σου”, ο οποίος λειτουργει  για δεκαέξι χρόνια στο πλευρό των παιδιων με ειδικές παθήσεις ή ανάπηρα παιδιά παρέχοντάς τους εκπαίδευση στο σπίτι.

Η Viquel υποστήριξε αυτό το έργο με 6.264€, ποσό που αντιστοιχεί σε 15 σεντ από την κάθε πώληση  των 41.760 Coverly που πωλήθηκαν το 2022. Την ίδια στιγμή, η μάρκα χαρτικών συνεργάζεται με τη Wings for the ocean, μια ένωση που έχει ως αποστολή την απορρύπανση των ωκεανών και της ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού για τα πλαστικά απόβλητα στη θάλασσα. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email