Home » Περισσότερες από 50 εταιρείες του κλάδου ειδών χαρτοπωλείου θα δώσουν το παρών στη μοναδική School & Office North 2023

Περισσότερες από 50 εταιρείες του κλάδου ειδών χαρτοπωλείου θα δώσουν το παρών στη μοναδική School & Office North 2023

Από OPS Publications
24/02/2023

Περισσότερες από 50 εταιρείες του κλάδου ειδών χαρτοπωλείου θα δώσουν το παρών στη μοναδική School & Office North 2023

LOGOS ET_OPC S

Η School & Office North 2023, η έκθεση σταθμός για τις εξελίξεις του κλάδου ειδών χαρτοπωλείου, θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη περισσότερες από 50 από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Στο πλαίσιο της αμιγώς επαγγελματικής έκθεσης School & Office North 2023, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από κοντά το νέο κύμα καινοτομίας του κλάδου ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής και εμπορίας χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών, παιχνιδιών αλλά και Εκδοτικών Οίκων.

Οι συμμετέχοντες θα διευρύνουν τον κύκλο επαφών τους, θα πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις, θα  έχουν την ευκαιρία να εφοδιαστούν με προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και να ενημερωθούν για μοναδικές υπηρεσίες που θα προσδώσουν αξία στις επιχειρήσεις τους.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της έκθεσης ώστε να γνωρίσετε πρώτοι αναλυτικά όλους τους εκθέτες της School & Office North 2023.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 11 – 13 Μαρτίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 13).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BE-ΒΕST – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τηλ: 216.93.90.312

https://north.schoolandoffice.gr

E-mail: info@schoolandoffice.gr, info@be-best.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email