Home » Back to School 2023| Νέοι κατάλογοι σχολικών GIM & BMU

Back to School 2023| Νέοι κατάλογοι σχολικών GIM & BMU

Από OPS Publications
24/02/2023

Back to School 2023| Νέοι κατάλογοι σχολικών GIM & BMU

LOGOS ET_OPC S

Η Γιοβάς Α.Ε.  παρουσιάζει τους νέους καταλόγους των προϊόντων της για τη νέα σχολική χρονιά. Οι νέοι κατάλογοι παρουσιάζουν την πλήρη γκάμα των σχολικών ειδών με μια πληθώρα προϊόντων και πολλαπλών brands.

Ο κατάλογος GIM με Disney,Barbie,Paw Patrol, Sonic, League of Legends,Fisher Price και πολλά ακόμη, με σχολικές τσάντες και τρόλεϊ δημοτικού και νηπίου ,κασετίνες και παγούρια, τετράδια και ετικέτες είναι δεδομένο ότι θα καλύψει πλήρως της ανάγκες κάθε παιδιού για το επόμενο σχολικό έτος.

Θα παρατηρήσουμε επίσης τον κατάλογο BACK ME UP με NoFear, Maui, NBA, Hallmark, Paul Frank, Peanuts και πολλά ακόμη , με τσάντες και σακίδια δημοτικού, με τσαντάκια μέσης και τσάντες μίνι, με παγούρια και κούπες.

Τα προϊόντα της Γιοβάς Α.Ε.  θα κυκλοφορήσουν από επιλεγμένα καταστήματα, βιβλιοπωλεία και πολυκαταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να προχωρήσουν σε παραγγελία συνομιλώντας με τον πωλητή τους.      

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email