Home » Η Maped Helix επίσημος χορηγός στο  CreativityDay της National Stationery Week

Η Maped Helix επίσημος χορηγός στο  CreativityDay της National Stationery Week

Από OPS Publications
27/02/2023

Η Maped Helix επίσημος χορηγός στο CreativityDay της National Stationery Week

LOGOS ET_OPC S

Οι διοργανωτές της National Stationery Week είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την παγκοσμίου φήμης Maped Helix  ως τον πρώτο επίσημο χορηγό της  #CreativityDay που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στα πλαίσια της National Stationery Week η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 21 Μαΐου 2023 .

Η National Stationery Week είναι ένα θεσμός που ξεκίνησε το 2011 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους καταναλωτές (μέσω των λιανοπωλητών και των εταιρειών χονδρικής)  να χρησιμοποιήσουν ακόμη περισσότερο τα όργανα γραφής και το χαρτί στην καθημερινότητα του, ενώ παράλληλα να αναδείξει τις νέες τάσεις του κλάδου.

Η Lianne Fletcher, Επικεφαλής Μάρκετινγκ στη Maped Helix, δήλωσε:  “Εκτός από τα παραδοσιακά χαρτικά, η Maped Helix θα συμμετέχει  στην #CreativityDay για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να αφήσουν κάτω τις οθόνες τους και να γίνουν δημιουργικοί! Το Maped Helix διαθέτει μια τεράστια γκάμα καινοτόμων προϊόντων χρωματισμού και χειροτεχνίας που εμπνέουν τη δημιουργικότητα και ανυπομονούμε να δούμε όλους να συμμετέχουν”.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email