Home » Η αρχή μιας νέας εποχής για την Ματαλών Α.Ε.

Η αρχή μιας νέας εποχής για την Ματαλών Α.Ε.

Από OPS Publications
03/03/2023

Η αρχή μιας νέας εποχής για την Ματαλών Α.Ε.

LOGOS ET_OPC S

Ο ερχομός του 2023 σηματοδότησε όχι μόνο την αλλαγή του έτους αλλά αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για την Ματαλών Α.Ε. καθώς εισήχθη στη νέα εποχή με τη μετακόμιση της στις νέες ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Με βασικό στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις 4.500 τετραγωνικών μέτρων είναι πλαισιωμένες από ένα άρτιο δίκτυο διανομής, διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους αποθήκευσης 12.000 ετοιμοπαράδοτων προϊόντων με τα δημοφιλέστερα brands της αγοράς αλλά και γραφεία μοντέρνας αισθητικής.

Η Ματαλών Α.Ε χτίζει από το 1949 σταθερές σχέσεις συνεργασίας προσφέροντας με εμπειρία και τεχνογνωσία ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους επαγγελματίες του βιβλιοχαρτοπωλείου. Σήμερα αποτελεί κορυφαία εταιρεία διανομής στον κλάδο χαρτοπωλείου με πάνω από 2.500 πελάτες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email