Home » Οι απεργίες στα Φινλανδικά  λιμάνια θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα εργοστάσια χαρτιού παγκοσμίως

Οι απεργίες στα Φινλανδικά  λιμάνια θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα εργοστάσια χαρτιού παγκοσμίως

Από OPS Publications
02/03/2023

Οι απεργίες στα Φινλανδικά λιμάνια θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στα εργοστάσια χαρτιού παγκοσμίως

LOGOS ET_OPC S

Η συνεχιζόμενη απεργία χιλιάδων φορτηγών στα λιμάνια της Φινλανδίας θα μπορούσε να προκαλέσει διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας που επηρεάζουν τη βιομηχανία χαρτιού.

Όλες οι δραστηριότητες πλοίων στα φινλανδικά λιμάνια, οι μετακινήσεις και ο χειρισμός εμπορευματοκιβωτίων εντός των τερματικών σταθμών έχουν ανασταλεί και, δύο εβδομάδες από την έναρξη της απεργίας, τα διαπραγματευτικά μέρη δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία παρά τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες επρόκειτο να επαναληφθούν .

Η BPIF Labels προειδοποίησε για τον πιθανό αντίκτυπο στη βιομηχανία ορισμένων από τις απεργίες, οι οποίες, όπως είπε, «προκάλεσαν καθυστερήσεις και διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα υλικά στον κλάδο του χαρτιού και της εκτύπωσης».

Η UPM, η οποία είδε τις απεργίες στα φινλανδικά της εργοστάσια να διαρκούν για περισσότερες από 100 ημέρες στις αρχές του περασμένου έτους , είχε ενημερώσει τους πελάτες ότι οι απεργίες στις μεταφορές θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ικανότητά της να παράγει χαρτοπολτό που παράγεται στα φινλανδικά της εργοστάσια. Ωστόσο, ανέφερε ότι για να μετριάσει τυχόν πιθανές επιπτώσεις, αύξησε την ικανότητα αποθήκευσης εκτός λιμένων και αύξησε τα επίπεδα αποθεμάτων εκτός Φινλανδίας.

Οι Helsinki Times , εν τω μεταξύ, ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα ότι ο Juha Laine, επικεφαλής επικοινωνίας στον Όμιλο Metsä, είχε πει: «Τα εργοστάσια του Ομίλου Metsä λειτουργούν προς το παρόν, αλλά αν η απεργία καθυστερήσει, οι επιχειρήσεις τους θα τεθούν σε κίνδυνο».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email