Home » Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε. ανακοινώνει την εμπορική χρήση του σήματος Lucia Heffernan

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε. ανακοινώνει την εμπορική χρήση του σήματος Lucia Heffernan

Από OPS Publications
31/03/2023

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε. ανακοινώνει την εμπορική χρήση του σήματος Lucia Heffernan

LOGOS ET_OPC S

H Διακάκης Εισαγωγική συνεχίζει να εμπλουτίζει τη λίστα με τα συνεργαζόμενα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα brands με τα οποία συνάπτει συμφωνίες εμπορικής χρήσης των σημάτων τους.

Η πιο πρόσφατη και νέα συμφωνία της εταιρείας είναι η κατοχύρωση για τις αγορές Ελλάδας και Κύπρου του trademark της Lucia Heffernan. Ως μια καλλιτέχνιδα τα έργα της οποίας έχουν διεθνή απήχηση, η Lucia Heffernan χρησιμοποιεί σουρεαλιστικές απεικονίσεις ζώων σε στιγμές της ανθρώπινης καθημερινότητας κυρίως μέσα από τους πίνακες που δημιουργεί.

Μερικά από τα πιο διάσημα έργα της θα συνοδεύουν πλέον τις σειρές τετραδίων MUST, ενώ στόχος της Διακάκης Εισαγωγική είναι να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την προϊόντική της σειρά, προσφέροντας στους καταναλωτές ξεχωριστές αισθητικές επιλογές ταυτόχρονα με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της εταιρείας για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email