Home » Η Schneider υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Luxor

Η Schneider υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Luxor

Από OPS Publications
31/03/2023

Η Schneider υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Luxor

LOGOS ET_OPC S

Η Schneider Writing Instruments υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Luxor Writing Instruments Pvt. ltd στο Νέο Δελχί. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη διανομή της μάρκας Schneider Made in Germany καθώς και την αδειοδοτημένη κατασκευή επιλεγμένων προϊόντων Schneider για αποκλειστική διανομή στην ινδική αγορά, καθώς και στη Σρι Λάνκα και το Νεπάλ από την Luxor. Επιπλέον, η Schneider ανάλαβε να προμηθεύει εξαρτήματα οργάνων γραφής παραγωγής της, τα οποία θα είναι πλέον ενσωματωμένα σε σειρές προϊόντων Luxor.

Η στρατηγική συνεργασία συνδυάζει την επωνυμία της Luxor, την κατασκευαστική γνώση και τη δύναμη διανομής και τη βαθιά κατανόηση της ινδικής αγοράς με την τεχνολογική τεχνογνωσία και τη γκάμα προϊόντων της Schneider.

Η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας αυξάνεται σημαντικά από τη δημοτικότητα του Luxor ως μέρος ενός co-branding. Συνεπώς, η συνεργασία υπερβαίνει κατά πολύ την παροχή τεχνολογίας και είναι προσανατολισμένη προς μια ισχυρή, βιώσιμη ανάπτυξη  για τις δύο μάρκες ενώ έχει σημαντική προστιθέμενη αξία και για τους δύο εταίρους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email