Home » Ρεκόρ συμμετοχής στην εκδήλωση αειφορίας παιδικών παιχνιδιών  bio!TOY

Ρεκόρ συμμετοχής στην εκδήλωση αειφορίας παιδικών παιχνιδιών  bio!TOY

Από OPS Publications
31/03/2023

Ρεκόρ συμμετοχής στην εκδήλωση αειφορίας παιδικών παιχνιδιών bio!TOY

LOGOS ET_CRT S

Περισσότεροι από 110 συμμετέχοντες από 18 χώρες συναντήθηκαν στις 21 και 22 Μαρτίου στην τρίτη διοργάνωση  του συνεδρίου bio!TOY στη Νυρεμβέργη για να παρουσιάσουν την πρόοδο στην παραγωγή βιώσιμων πλαστικών για την κατασκευή παιχνιδιών.

Περίπου 30 εταιρείες παρουσίασαν τις λύσεις και τους στόχους τους για την αντικατάσταση των ορυκτών υλικών με βιολογικές ή ανακυκλωμένες πρώτες ύλες. Τα δύο τρίτα των παρουσιάσεων επικεντρώθηκαν στις αντίστοιχες προσφορές υλικού και στην εφαρμογή τους σε παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων εταιρειών όπως η Lego και η Braskem. Σε αυτό το πλαίσιο, αντιμετωπίστηκε επίσης η ανάγκη για πιστοποίηση βασισμένη σε blockchain ιχνηλασιμότητα.

Επίσης, για πρώτη φορά συζητήθηκε το πολιτικό πλαίσιο και ο καθορισμός των μελλοντικών στόχων, ενώ όλοι συμφώνησαν σε ένα σημείο: υπάρχει επείγουσα ανάγκη για δράση, δεδομένου του σύντομου διαθέσιμου χρόνου για να σταματήσει η κλιματική αλλαγή πριν αποκτήσει καταστροφικές διαστάσεις. Η γκάμα των φιλικών προς το κλίμα λύσεων αυξάνεται και οι κατασκευαστές παιχνιδιών εμπλέκονται όλο και περισσότερο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email