Home » PlayMonster και Hasbro επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία Playskool

PlayMonster και Hasbro επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία Playskool

Από OPS Publications
30/03/2023

PlayMonster και Hasbro επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία Playskool

LOGOS ET_CRT S

Η PlayMonster και η Hasbro ανακοίνωσαν από κοινού, την επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας τους που θα φέρει ολόκληρη την επωνυμία Playskool  στο ρόστερ  της PlayMonster  από το 2024. Η νέα αυτή συμφωνία αποτελεί μέρος μιας συνολικής στρατηγικής, παγκόσμιας ανάπτυξης, που προσφέρει καινοτομία στο  κλασικό παιχνίδι για τα  παιδιά προσχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους. 

Το 2024 η PlayMonster θα αναλάβει ολόκληρη τη σειρά Playskool, συμπεριλαμβανομένων των Glo Worm, Sit ‘n Spin, Busy Gears, Elefun, Busy Ball Popper και Busy Poppin’ Pals, εκτός από τα Koosh, Spirograph και Glo Friends, τα οποία το PlayMonster έχει ήδη άδεια παγκοσμίως.

Επίσης, μετά την κυκλοφορία της σειράς Playskool Glo Friends το περασμένο φθινόπωρο, η PlayMonster σχεδιάζει να επαναλανσάρει το Weebles το επόμενο φθινόπωρο με μια διαφορετική νέα σειρά από φιγούρες και σετ παιχνιδιού Weebles για να εμπνεύσει τη φαντασία των παιδιών.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τους νέους τρόπους με τους οποίους η PlayMonster προωθεί το όραμα και τις αξίες της μάρκας Playskool που εξακολουθεί να συγκεντρώνει μια παγκόσμια αγάπη που νιώθουν οι γονείς, οι παππούδες και ακόμη και οι προπαππούδες», λέει ο Jess Richardson, αντιπρόεδρος της Hasbro. «Αυτή η συμφωνία δίνει έμφαση στην εστίαση του Blueprint 2.0 για να προσφέρει νέους και καινοτόμους τρόπους παιχνιδιού, ευθυγραμμίζοντας τις εμβληματικές μάρκες μας με αποδεδειγμένους κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου που τις εκτιμούν». 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email