Home » Η μεγαλύτερη συγχώνευση  στον κλάδο των ευχετήριων καρτών μέχρι σήμερα

Η μεγαλύτερη συγχώνευση  στον κλάδο των ευχετήριων καρτών μέχρι σήμερα

Από OPS Publications
07/04/2023

Η μεγαλύτερη συγχώνευση στον κλάδο των ευχετήριων καρτών μέχρι σήμερα

LOGOS ET_OPC S

Ο γερμανικός εκδότης ευχετήριων καρτών Goldbek και ο ηγέτης της ελβετικής αγοράς ABC (A. Boss + Co AG) ανακοίνωσαν ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η νεοσυσταθείσα κοινοπραξία έχει σκοπό να διατηρήσει την αντίστοιχη ταυτότητα της επωνυμίας των δύο εταιρειών και να αναπτύξει  ειδικές  συνέργειες για να προσφέρει στους πελάτες μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, στόχος της συγχώνευσης είναι η οικοδόμηση μιας ισχυρής κοινοπραξίας στον τομέα των ευχετήριων και συγχαρητηρίων καρτών, διατηρώντας παράλληλα την αντίστοιχη ταυτότητα της μάρκας. Και οι δύο εταιρείες τονίζουν ότι δεν πρόκειται για κλασική εξαγορά. Οι αντίστοιχες περιοχές όπου εδρεύουν οι δυο εταιρείες στο Αμβούργο και στο Schönbühl θα διατηρηθούν, όπως και οι περίπου 175 εργαζόμενοι σε τομείς όπως η δημιουργία, η παραγωγή, ο εφοδιασμός και οι πωλήσεις.

Παρά την ψηφιοποίηση και την πανδημία, το τμήμα των ευχετήριων καρτών αποδεικνύεται σχετικά ανθεκτικό στην κρίση, με σταθερά αυξανόμενα στοιχεία πωλήσεων. Στα πρώτα δέκα χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας το 2011, η Goldbek πούλησε περίπου 200 εκατομμύρια ευχετήριες κάρτες. Η ABC μπορεί να ανατρέξει σε περισσότερα από 118 χρόνια ιστορίας και προσφέρει μια τρέχουσα σειρά με περισσότερες από 4.000 διαφορετικές ευχετήριες κάρτες για μια μεγάλη ποικιλία περιστάσεων. Περίπου 15 με 20 εκατομμύρια έργα τέχνης και ευχετήριες κάρτες παράγονται ετησίως.

Για τους μετόχους και των δύο εταιρειών, η συγχώνευση είναι λογική συνέπεια, βασισμένη σε κοινές αξίες και στόχους. Οι δύο ομάδες θα συγκεντρώσουν τις δεξιότητές τους για να εξυπηρετήσουν ολόκληρο το φάσμα μιας πολύπλοκης βιομηχανίας. Ταυτόχρονα, και οι δύο εταιρείες έχουν δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα.

Οι εμπλεκόμενες εταιρείες βλέπουν τη συγχώνευση ως μια ευκαιρία να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του κλάδου μακροπρόθεσμα.

«Βλέπουμε αυτή τη συγχώνευση ως μια δέσμη των αρμοδιοτήτων δύο εξαιρετικών ομάδων. Είτε παραγωγή είτε αγορά, δημιουργία ή πωλήσεις: Με την ABC βρήκαμε έναν συνεργάτη σε ισότιμη βάση, ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ολόκληρο το θεματολόγιο μιας πολύπλοκης βιομηχανίας. Αυτή η συγχώνευση θα μας κάνει τον πρωταθλητή με μοναδική θέση στις ευχετήριες κάρτες και ανυπομονούμε να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση της αγοράς μακροπρόθεσμα», αναφέρει ο Constantin von Braun.

«Είναι τιμή μας να συνεχίσουμε μια μακροχρόνια κληρονομιά με μια εταιρεία τόσο πλούσια σε παράδοση όπως η ABC. Όλοι επιδιώκουμε τον ίδιο στόχο: να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνδεθούν μέσω ευχετήριων καρτών υψηλής ποιότητας και έτσι να μεταφέρουμε μεγάλα συναισθήματα», προσθέτει ο Burkhard Schepermann.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email