Home » Η Bic συνεργάζεται με την Carrefour για την ανακύκλωση οργάνων γραφής στην Γαλλία

Η Bic συνεργάζεται με την Carrefour για την ανακύκλωση οργάνων γραφής στην Γαλλία

Από OPS Publications
07/04/2023

Η Bic συνεργάζεται με την Carrefour για την ανακύκλωση οργάνων γραφής στην Γαλλία

LOGOS ET_OPC S

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόκληση για μια πιο υπεύθυνη στάση βιωσιμότητας, η αλυσίδα λιανικής Carrefour στήνει περίπτερα ανακύκλωσης στους χώρους στάθμευσης πολλών από τα καταστήματά της στη Γαλλία. Αυτά τα δοχεία καθιστούν δυνατή την απόρριψη αντικειμένων που συνήθως δεν ανακυκλώνονται ενώ παρέχουν την απόκτηση κουπονιών σε αντάλλαγμα. Τα είδη που θα “υποδέχονται” οι συγκεκριμένοι κάδοι είναι:  οδοντόβουρτσες και σωληνάρια οδοντόκρεμας, ξυράφια και λεπίδες, εργαλεία γραφής, καλσόν, κάλτσες, κατεστραμμένα παιχνίδια, κατσαρόλες και τηγάνια.

Αυτή η πρωτοβουλία έχει ως συνεργάτες τις μάρκες Bic για στυλό, Philips για ξυράφια και οδοντόβουρτσες, Hasbro για παιχνίδια, Dim για καλσόν και κάλτσες και Tefal για τηγάνια και κατσαρόλες.

Μετά τη συλλογή, η TerraCycle ανακτά τα απόβλητα για να τα μετατρέψει σε ανακυκλωμένο υλικό. Έτσι, τα εργαλεία γραφής όλων των επωνυμιών συνθλίβονται, πλένονται και μετατρέπονται σε κόκκους, για να λιώσουν και να ξαναμορφοποιηθούν για να δημιουργήσουν νέα αντικείμενα. Η Bic και η TerraCycle συνεργάζονται ήδη στο πρόγραμμα Bic Reinvent.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email