Home » Η Hasbro παραχώρησε στη  Spin Master την άδειας χρήσης για το κλασικό παιχνίδι Barrel of Monkeys

Η Hasbro παραχώρησε στη  Spin Master την άδειας χρήσης για το κλασικό παιχνίδι Barrel of Monkeys

Από OPS Publications
06/04/2023

Η Hasbro παραχώρησε στη Spin Master την άδειας χρήσης για το κλασικό παιχνίδι Barrel of Monkeys

LOGOS ET_CRT S

Η εταιρεία πίσω από το PAW Patrol και το Rubik’s Cube προσθέτει άλλη μια κλασική ιδιοκτησία στο χαρτοφυλάκιό της με το Barrel of Monkeys. Η Hasbro παραχώρησε στη Spin Master την παγκόσμια άδειας χρήσης για το κλασικό παιχνίδι που θα ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Πιο πρόσφατα, η Hasbro παρουσίασε μια έκδοση του Barrel of Monkeys με την επωνυμία Elefun and Friends, ενώ μια ρετρό έκδοση του παιχνιδιού παρήχθη με άδεια από την Winning Moves Games. Η Funko προσφέρει επίσης  μια Pop! Φιγούρα βινυλίου εμπνευσμένη από το κλασικό παιχνίδι, ενώ η Super Impulse παράγει μια μινιατούρα με την επωνυμία Micro Toy Box.

Η Spin Master σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη σειρά παιχνιδιών Barrel of Monkeys την ερχόμενη άνοιξη. Η Lakeside Toys είχε κυκλοφόρησε αρχικά το Barrel of Monkeys το 1965 ως παιχνίδι pick-up για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email