Home » Σάρωσαν τα βραβεία “Loved By Children” οι MGA και Zapf

Σάρωσαν τα βραβεία “Loved By Children” οι MGA και Zapf

Από OPS Publications
06/04/2023

Σάρωσαν τα βραβεία “Loved By Children” οι MGA και Zapf

LOGOS ET_CRT S

Η MGA Entertainment και η Zapf Creation κέρδισαν 10 βραβεία για τα LOL Surprise!, Rainbow High, Little Tikes, Baby Annabell και Baby born.

Το Rainbow High της MGA Entertainment εντυπωσίασε τους κριτές φέτος με την περιεκτική και ποικίλη γκάμα χαρακτήρων της σειράς 4. Η συλλογή Series 4, η οποία βραβεύτηκε με Platinum στην κατηγορία Καλύτερη Κούκλα, αύξησε την εστίαση της μάρκας στη διαφορετικότητα, καθώς δύο από τους χαρακτήρες – η Delilah Fields και η Jewel Richie – έγιναν οι δύο πρώτες κούκλες Rainbow High που κυκλοφόρησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Κορυφαία σε πωλήσεις κούκλα μόδας και συλλεκτική μάρκα LOL Surprise! κέρδισε δύο πλατινένια βραβεία και ένα χρυσό για την πρωτοποριακή σειρά μόδας στα Loved By Children Awards . Οι κούκλες OMG Fashion Show Hair Edition, με περισσότερες από 320 μεταμορφωτικές εμφανίσεις μόδας και glam αξεσουάρ, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες Best Doll και Best Innovative Toy. Η παγκόσμια επωνυμία κούκλας μόδας κέρδισε επίσης το χρυσό στην κατηγορία Καλύτερο καινοτόμο παιχνίδι. 

Η μάρκα παιχνιδιών εξωτερικού χώρου Little Tikes εξασφάλισε την Platinum διάκριση στην κατηγορία Best Interactive Toy για το πρακτικό και διαδραστικό μολύβι Learn & Play 100 Words Spell & Spin Pencil. Η μάρκα ανακηρύχθηκε επίσης νικητής του Ειδικού Βραβείου Καλύτερου Συλλεκτικού Παιχνιδιού 2023 για το Little Tikes Cozy Coupe Let’s Go Cozy Coupe Mini Vehicle Assortment – ​​τη νέα σειρά συλλεκτικών παιχνιδιών Cozy Coupe που βασίζονται στη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων.

Η Zapf Creation κέρδισε επίσης τέσσερα βραβεία για τις κορυφαίες επωνυμίες κούκλας Baby Annabell και Baby born.

Τέλος, το Baby born My First Swim Girl & Boy 30cm κέρδισε δύο βραβεία στις κατηγορίες Best Bath Toy και Best Innovative Bathtime Product.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email