Home » Lego | Η πιο αξιόπιστη εταιρεία του κόσμου σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση Reptrak

Lego | Η πιο αξιόπιστη εταιρεία του κόσμου σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση Reptrak

Από OPS Publications
07/04/2023

Lego | Η πιο αξιόπιστη εταιρεία του κόσμου σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση Reptrak

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος LEGO για άλλη μια χρονιά βρίσκεται στην κορυφή της έκθεσης του Global RepTrak που κατατάσσει τις 100 πιο αξιόπιστες εταιρείες. Στην έκθεση του 2023, η LEGO κέρδισε άλλες μεγάλες εταιρείες όπως  την Bosch Group και την Rolls-Royce.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η LEGO βρίσκεται στην κορυφή για το RepTrak. Η εταιρεία κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση το 2020 καθώς και το 2021. Είχε πτώση το 2022 στην τρίτη θέση στη λίστα, αλλά τώρα είναι και πάλι στο νούμερο ένα. Η RepTrak ως οργανισμός στοχεύει να βρει τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παγκοσμίως. Το σύστημα κατάταξής λαμβάνει υπόψη του κριτήρια  όπως:  Καινοτομία , Χώρος Εργασίας, Εμπιστοσύνη και άλλα για να δημιουργήσει μια συνολική βαθμολογία φήμης. Η τελική βαθμολογία της LEGO  ήταν 76,8, τοποθετώντας την στην κατηγορία Strong score, τη δεύτερη υψηλότερη βαθμίδα στο σύστημα του RepTrak.

«Με τιμά πολύ που ο Όμιλος LEGO ανακηρύχθηκε η πιο αξιόπιστη εταιρεία στον κόσμο το 2023. Αυτό αντικατοπτρίζει το ακλόνητο πάθος και τη δέσμευση των συναδέλφων μας να συμβάλουν στην τήρηση των υποσχέσεών μας κατά τη διάρκεια ενός έτους που διαμορφώνεται από σημαντικές προκλήσεις», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της LEGO Group, Niels B. Christiansen. «Τα παιδιά είναι τα πρότυπά μας και μας εμπνέουν να κάνουμε επιλογές που κάνουν τον μελλοντικό τους κόσμο καλύτερο. Αυτό σημαίνει όχι μόνο την καινοτομία του παιχνιδιού LEGO αλλά και τη συνεχή προσπάθεια να έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία».

Άλλες μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας παιχνιδιών και παιχνιδιών που μπήκαν στις κορυφαίες 100 είναι η Nintendo στο νούμερο 9, η The Walt Disney Company στο 37 και η Mattel στο 61.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email