Home » Αξιοποιήστε την Kids India στη Βομβάη για ελκυστικές αγορές

Αξιοποιήστε την Kids India στη Βομβάη για ελκυστικές αγορές

Από OPS Publications
21/04/2023

Αξιοποιήστε την Kids India στη Βομβάη για ελκυστικές αγορές

LOGOS ET_CRT S

Η ινδική αγορά παιχνιδιών είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται είτε να κάνουν τις πρώτες τους επαφές σε αυτό το συναρπαστικό περιβάλλον είτε να επεκτείνουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές τους σχέσεις έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στο Kids India.

Στην προηγούμενη έκθεση περισσότεροι από 120 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους. Φέτος, η πιο σημαντική διεθνής εμπορική έκθεση B2B της Ινδίας για παιχνίδια, παιδικά προϊόντα και αθλητικά είδη πραγματοποιείται από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου στη Βομβάη. Για άλλη μια φορά διοργανώνεται από κοινού από την Spielwarenmesse India Pvt. Ltd., θυγατρική της Spielwarenmesse eG, και του Ινδογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου – με την υποστήριξη κορυφαίων ενώσεων του κλάδου, του Συμβουλίου Προώθησης Εξαγωγών Αθλητικών Αγαθών (SGEPC) και της Ένωσης Κατασκευαστών Παιχνιδιών Όλης της Ινδίας (TAITMA).

Σε δύο αίθουσες, το Kids India έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο να προσφέρει – από κούκλες, λούτρινα παιχνίδια, ξύλινα παιχνίδια, όργανα γραφής, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μοντέλα σιδηροδρόμων και μοντέλα κατασκευής ειδών και προϊόντων για παιδιά και βρέφη, μέχρι είδη αθλητισμού, αναψυχής και εξωτερικού χώρου. Αυτό το καθιστά την κατάλληλη πλατφόρμα τόσο για τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου όσο και για τις ενδιαφερόμενες startups.

Εκτός από ελκυστικά σεμινάρια και διαδραστικές, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με διεθνείς αγοραστές από αλυσίδες λιανικής και χονδρικής. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν τώρα για το Kids India στη διεύθυνση www.kidsindia.co.in/exhibitor-registration.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email