Home » Η 10η School & Office είναι γεγονός

Η 10η School & Office είναι γεγονός

Από OPS Publications
21/04/2023

Η 10η School & Office είναι γεγονός

LOGOS ET_OPC S

Η μεγάλη κλαδική έκθεση που απευθύνεται στον ευρύτερο κλάδο ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 15 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο, MEC Παιανίας.

Η έκθεση της Αθήνας αποτελεί το δεύτερο σταθμό της School & Office 2023 και το παρών θα δώσουν οι σημαντικότερες εταιρείες από τον κλάδο ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου και παιχνιδιών.

Μία μοναδική έκθεση η διάρθρωση της οποίας ακολουθεί τις απαιτήσεις της αγοράς περιλαμβάνοντας ένα άρτιο πρόγραμμα προβολής και προώθησής της, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες εκθέτες αλλά και τους επαγγελματίες επισκέπτες να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις και να διευρύνουν το φάσμα των επαφών τους μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον πλούσιο σε παροχές. 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BE-ΒΕST – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τηλ: 216.93.90.312

www.schoolandoffice.gr

E-mail: info@schoolandoffice.gr, info@be-best.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email