Home » Η Carioca παρουσιάζει το νέο Carioca Sfera από 90% ανακυκλωμένο πλαστικό

Η Carioca παρουσιάζει το νέο Carioca Sfera από 90% ανακυκλωμένο πλαστικό

Από OPS Publications
21/04/2023

Η Carioca παρουσιάζει το νέο Carioca Sfera από 90% ανακυκλωμένο πλαστικό

LOGOS ET_CRT S

Η Carioca παρουσιάζει το νέο Carioca Sfera: ένα άνετο και ελαφρύ προϊόν  γραφής που εγγυάται εξαιρετικά ομαλή γραφή για πάνω από 2 χιλιόμετρα. Αλλά η πραγματική καινοτομία είναι η σύνθεσή του: Το Carioca Sfera είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένο από 90% μεταβιομηχανικό ανακυκλωμένο πλαστικό. Ακόμη και η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας Piemontese για έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον γραφή.

Επιπλέον, τα μολύβια HB κατασκευασμένα με 77% ανακυκλωμένο πλαστικό αποτελούν μέρος της οικογένειας Carioca Eco. Εξαγωνικό σώμα, με ενσωματωμένη γόμα στο πίσω μέρος και μόλυβδο 3mm που είναι ασφαλές και εξαιρετικά ανθεκτικό στην πτώση, τα μολύβια παρουσιάζονται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία με 90% ανακυκλωμένο χαρτί. Το Glue Stick Carioca Eco Family είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, δεν λερώνει τα χέρια σας, κολλάει γρήγορα χαρτί, φωτογραφίες, υφάσματα και πολλούς άλλους τύπους επιφανειών χωρίς να αφήνει μουτζούρες.

Είναι απολύτως ασφαλές καθώς είναι απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και διαλύτες. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα highlighters, η Carioca Memolight Eco Family, με το κλασικό πεπλατυσμένο σχήμα κατά του κύλισης και τα έντονα χρώματα, εύκολα και άνετα στο κράτημα και τη χρήση.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email