Home » Ο Όμιλος Lego θεμελίωσε το εργοστάσιο ουδέτερου άνθρακα στη Βιρτζίνια

Ο Όμιλος Lego θεμελίωσε το εργοστάσιο ουδέτερου άνθρακα στη Βιρτζίνια

Από OPS Publications
21/04/2023

Ο Όμιλος Lego θεμελίωσε το εργοστάσιο ουδέτερου άνθρακα στη Βιρτζίνια

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος Lego θεμελίωσε το νέο του εργοστάσιο, επένδυση $1 δις, ουδέτερου άνθρακα στην κομητεία Τσέστερφιλντ κοντά στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μια κίνηση που θα βοηθήσει τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρωθεί το 2025, ο χώρος των 340 στρεμμάτων, όσο το μέγεθος των 260 γηπέδων αμερικανικού ποδοσφαίρου, θα έχει ηλιακούς συλλέκτες στον τελευταίο όροφο και στο έδαφος και μια επιτόπια ηλιακή μονάδα ισχύος 35-40 MW, που θα παράγει το ισοδύναμο της ενέργειας που απαιτείται για την τροφοδοσία περίπου 10.000 Αμερικανών σπιτιών. Η φιλοδοξία του Ομίλου Lego είναι η ηλιακή εγκατάσταση να ανταποκρίνεται στις συνολικές ετήσιες ενεργειακές απαιτήσεις του χώρου.

Ο χώρος θα σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις φιλοδοξίες βιωσιμότητας της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των απόλυτων παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα κατά 37% έως το 2032. Θα χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο ενεργειακά αποδοτικό εξοπλισμό παραγωγής, ενώ τα κτίρια και οι διαδικασίες παραγωγής έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τη χρήση ενέργειας.

Ο Όμιλος Lego προσλαμβάνει έως και 500 άτομα για να συμμετάσχουν σε μια μονάδα προσωρινής συσκευασίας που πρόκειται να ανοίξει το πρώτο εξάμηνο του 2024. Μόλις το κύριο εργοστάσιο λειτουργήσει πλήρως, θα απασχολήσει 1.760 εργάτες υψηλής ειδίκευσης.

Ο Carsten Rasmussen, Chief Operation Officer του Ομίλου Lego, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σηματοδοτούμε την έναρξη της κατασκευής εδώ στη Βιρτζίνια. Είμαστε ευγνώμονες για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε με όλους τους εταίρους σε όλη την Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια που συμμερίζονται και υποστηρίζουν τη φιλοδοξία μας να χτίσουμε αυτό το εργοστάσιο».

Τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Ρίτσμοντ θα έχουν επίσης λόγο στην ανάπτυξη του. Τον Μάρτιο, ο Όμιλος Lego κάλεσε 250 παιδιά να μοιραστούν τις ιδέες τους για να γίνει η γη γύρω από τα κτίρια του εργοστασίου φιλόξενη σε ζώα, φυτά και επισκέπτες.

«Εργαζόμαστε σκληρά για να μειώσουμε τις εκπομπές στον όμιλο Lego και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τα σχέδιά μας να κατασκευάσουμε αυτό το ηλιακό εργοστάσιο καθώς προωθούμε έναν καλύτερο κόσμο για να κληρονομήσουν τα παιδιά μας», πρόσθεσε ο Carsten Rasmussen. «Η νέα μας τοποθεσία θα μας επιτρέψει να εμπνεύσουμε εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρη την Αμερική μέσω του παιχνιδιού και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Στην τελετή θεμελίωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη παρευρέθηκαν ο COO Carsten Rasmussen και ο περιφερειακός πρόεδρος της Lego Group, Americas, Skip Kodak μαζί με κορυφαίους αξιωματούχους της πολιτείας της Βιρτζίνια και βασικούς εταίρους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email