Home » Η Mattel και η Gap ανακοινώνουν νέα συνεργασία

Η Mattel και η Gap ανακοινώνουν νέα συνεργασία

Από OPS Publications
27/04/2023

Η Mattel και η Gap ανακοινώνουν νέα συνεργασία

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel, Inc και η Gap ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία στην ένδυση, εμπνευσμένη από το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της Mattel και τα διακριτικά της Gap που έχουν ντύσει γενιές από το 1969.

Η πρώτη από τις πολλές επερχόμενες σειρές  προϊόντων θα είναι η συλλογή Gap x Barbie – μια συλλογή από μπλουζάκια, φούστες, φούτερ με λογότυπο, τζιν, κουμπιά και αξεσουάρ, καθώς και ρούχα για κατοικίδια – όλα σχεδιασμένα στα εικονίδια προϊόντων της Gap με κλασική επωνυμία Barbie και υπογραφής Gap’s. Από τις 23 Μαΐου, η συλλογή Gap x Barbie θα είναι διαθέσιμη για όλη την οικογένεια για αγορές στο gap.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Gap παγκοσμίως, με επιλεγμένα στυλ που προσφέρονται μέσω της Mattel Creations, της συλλεκτικής πλατφόρμας της Mattel και της πλατφόρμας πώλησης απευθείας στον καταναλωτή.

Πρόσθετες συνεργασίες Gap x Mattel θα παρουσιαστούν αργότερα φέτος, συμπεριλαμβανομένων ρούχων που βασίζονται στο Νο 1 σε πωλήσεις παιχνίδι στον κόσμο, το Hot Wheels.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Gap για να συνδυάσουμε το εμβληματικό χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της Mattel με τα επώνυμα προϊόντα της Gap», δήλωσε ο Josh Silverman, Chief Franchise Officer και Global Head of Consumer Products της Mattel . «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε στους θαυμαστές μας διασκέδαση, ποιοτικά ρούχα για όλη την οικογένεια, καθώς και έναν νέο τρόπο να αγκαλιάσουν τις αγαπημένες τους μάρκες Mattel, franchise, χαρακτήρες και ιστορίες».

«Η συνεργασία της Gap με τη Mattel αντιπροσωπεύει δύο εμβληματικές μάρκες που συνεργάζονται σε προϊόντα που μπορούν να φορέσουν οι πελάτες ως οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων και να διασκεδάσουν», δήλωσε ο Christopher Goble, Επικεφαλής Merchandising της Gap.

Mattel e Gap lanciano la collezione per Barbie

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email