Home » Η Mattel και η Hasbro ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης για πρώτη φορά

Η Mattel και η Hasbro ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης για πρώτη φορά

Από OPS Publications
27/04/2023

Η Mattel και η Hasbro ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης για πρώτη φορά

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel και η Hasbro ανακοίνωσαν μια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης για τη δημιουργία παιχνιδιών με την ίδια επωνυμία σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες τους.

Η Hasbro θα δημιουργήσει παιχνίδια Monopoly με την επωνυμία Barbie, που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο, ενώ η Mattel θα παράγει παιχνίδια Uno με την επωνυμία Transformers, που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, μαζί με τα οχήματα Hot Wheels με την επωνυμία Transformers, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις αρχές του 2024.

Η Hasbro και η Mattel ξεκινούν αυτή τη συνεργασία με φόντο δύο μεγάλες κινηματογραφικές κυκλοφορίες αυτό το καλοκαίρι, με τους Transformers της Hasbro: Rise of the Beasts από την Paramount στις 9 Ιουνίου και τη Barbie της Mattel από τη Warner Bros.  στις 21 Ιουλίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδυάζουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες μαζί για πρώτη φορά», δήλωσε ο Νικ Καραμάνος, ανώτερος αντιπρόεδρος της Entertainment Partnerships στη Mattel. “Αυτή η συνεργασία διαθέτει IP παγκόσμιας κλάσης, γιορτάζει τη διαχρονική απήχηση αυτών των επωνυμιών και δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες παιχνιδιού για τους θαυμαστές.”

Ο Casey Collins, πρόεδρος της Global Licensed Consumer Products & Business Development, δήλωσε: «Με τις μεγάλες κινηματογραφικές κυκλοφορίες των ταινιών Transformers και Barbie το καλοκαίρι του 2023, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε ολοκαίνουργιες εμπειρίες παιχνιδιού στους θαυμαστές, τις οικογένειες και τις ταινίες και τα παιχνίδια εραστές σε όλο τον κόσμο».

Σύμφωνα με το Circana (πρώην NPD), οι Barbie, Hot Wheels, Uno και Monopoly είναι οι μάρκες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως στις αντίστοιχες κατηγορίες κούκλων, οχημάτων και επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Mattel and Hasbro in vague talks for a possible merger: Report -

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email