Home » Η SKAG επανασυστήνεται  με την #getinspired νέα εταιρική της ταυτότητα

Η SKAG επανασυστήνεται  με την #getinspired νέα εταιρική της ταυτότητα

Από OPS Publications
28/04/2023

Η SKAG επανασυστήνεται με την #getinspired νέα εταιρική της ταυτότητα

LOGOS ET_OPC S

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, μπαίνει σε νέα εποχή και ανανεώνει ριζικά την ταυτότητά της με στόχο να αναδείξει το ευρύ προϊοντικό της porfolio προσφέροντας έμπνευση, ζωή και χρώμα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.

Κεφαλαιοποιώντας την 67ετή επιτυχημένη πορεία της, το εξαιρετικό know-how, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και τη βαθιά γνώση της αγοράς και των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, η SKAG εκσυγχρονίζει πλήρως την εικόνα της. Με ανανεωμένο λογότυπο, με φρέσκια εικόνα μίνιμαλ αισθητικής και γραμμών και με τη νέα #getinspired φιλοσοφία της, εισάγει 4 δομικούς πυλώνες, οι οποίοι σηματοδοτούν και ταυτίζονται με 4 περιοχές προϊοντικής δράσης. Διατηρώντας την αμιγώς πελατοκεντρική της στρατηγική, η SKAG οργάνωσε το σύνολο του προϊοντικού της porfolio με κατανοητό και απλό τρόπο και με #getinspired προσέγγιση, όπου όλα τα προϊόντα της ακολουθούν διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής του καταναλωτή και δίνουν έμπνευση για Μάθηση (Learn), Οργάνωση (Plan), Δημιουργία (Create) και Παιχνίδι (Play).

Έτσι, η SKAG παρουσιάζει τα 4 νέα προϊοντικά της σήματα:

  1. SKAG Learn: Με χαρτικά προϊόντα γραφής και μάθησης όπως τετράδια κλασσικά και θεματικά, σχολικά βοηθήματα κλπ., η εταιρεία προάγει την εμπειρία της μάθησης, αλλά και την εύκολη και ευχάριστη προσήλωση στο στόχο.
  2. SKAG Plan: Με προϊόντα οργάνωσης και αρχειοθέτησης όπως κλασέρ γραφείου, ντοσιέ με λάστιχο, κουτιά PP αρχειοθέτησης, θήκες, φακέλους κλπ., για μικρούς και μεγάλους μαθητές, αλλά και επαγγελματίες, η SKAG αναδεικνύει την έννοια του προγραμματισμού, εμπνέοντας και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα για μια ευχάριστη επαγγελματική καθημερινότητα με άρτια αισθητική.
  3. SKAG Create: Με προϊόντα ζωγραφικής και είδη χειροτεχνίας όπως μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, πινέλα, χρώματα κλπ., η εταιρεία ενισχύει ουσιαστικά την εμπειρία της δημιουργίας, την ανάγκη της ελεύθερης έκφρασης, ενώ καλλιεργεί έμπρακτα τη φαντασία.
  4. SKAG Play: Με προϊόντα που σχετίζονται με το παιχνίδι -κλασσικά, δημιουργικά και τεχνολογίας- που απελευθερώνουν τη φαντασία των παιδιών, η SKAG εμπνέει για εξερεύνηση, πειραματισμό και ψυχαγωγία, γιατί χωρίς παιχνίδι κανένα ταξίδι έμπνευσης δεν θα ήταν ολοκληρωμένο!

Επιπλέον η SKAG, με αφορμή τη νέα της ταυτότητα, σχεδίασε ένα ολοκαίνουριο website, μοντέρνας αισθητικής, με φρέσκο και φιλικό χαρακτήρα, όπου θα μπορούν οι καταναλωτές να πλοηγηθούν ανακαλύπτοντας την ποικιλία των προϊόντων της και να εμπνευστούν για την καθημερινότητά τους. Ταυτόχρονα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις δράσεις της SKAG για την Κοινωνία, τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, τη φιλοσοφία και όσα πρεσβεύει το brand από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, αλλά και το ήθος και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ως Εργοδότης, ως Βιομηχανία και ως Υπεύθυνος Εταιρικός Πολίτης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email