Home » Νέο διαδικτυακό σεμινάριο βελτίωσης δημιουργικών δεξιοτήτων της Staedtler

Νέο διαδικτυακό σεμινάριο βελτίωσης δημιουργικών δεξιοτήτων της Staedtler

Από OPS Publications
28/04/2023

Νέο διαδικτυακό σεμινάριο βελτίωσης δημιουργικών δεξιοτήτων της Staedtler

LOGOS ET_OPC S

Η Staedtler επεκτείνει για άλλη μια φορά την εικονική σχολή σχεδίου με  το Design Journey Art Class. Αυτή η δωρεάν διαδικτυακή σχολή σχεδίου προσφέρει σε όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους την ευκαιρία να μάθουν βασικές τεχνικές σχεδίασης και να βελτιώσουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες. Σε αυτό το σεμινάριο η εστίαση βρίσκεται στην εκτεταμένη σειρά Design Journey, η οποία διευκολύνει τη δημιουργικότητα.

Κάθε μάθημα διευθύνεται από έναν έμπειρο καλλιτέχνη που ειδικεύεται στο αντικείμενο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τελευταίο μάθημα στον ιστότοπο, το οποίο επικεντρώνεται στη ζωγραφική με ακουαρέλα. Αυτό το μάθημα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εισαγωγή στον κόσμο της ακουαρέλας και τους διδάσκει βασικές τεχνικές και εφαρμογές. Σε αυτό το μάθημα, η καλλιτέχνης Nadja δίνει απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη ζωγραφική με ακουαρέλα.

Nadja | STAEDTLER

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email