Home » Συνεργασία ZAG & PUMA για τη δημιουργία νέας συλλογής

Συνεργασία ZAG & PUMA για τη δημιουργία νέας συλλογής

Από OPS Publications
27/04/2023

Συνεργασία ZAG & PUMA για τη δημιουργία νέας συλλογής

LOGOS ET_CRT S

Η Spielwarenmesse eG και η Licensing International ανακοίνωσαν την Licensing-X Germany συνδιάζοντας τις δεξιότητές τους για να προσφέρουν στις γερμανόφωνες περιοχές τη δική τους εκδήλωση αδειοδότησης.

Η Licensing-X Germany θα προσφέρει στον τομέα αδειοδότησης σε όλη τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία μια νέα πλατφόρμα και θα συμπέσει με το Insights-X, την καθιερωμένη εκδήλωση χαρτικών, από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης.

Σύμφωνα με την Licensing International, οι παγκόσμιες πωλήσεις αδειοδοτημένων αγαθών και υπηρεσιών ανέρχονται σε περίπου 293 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, από τα οποία περίπου τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια αντιστοιχούν στη γερμανική αγορά.

Αυτό το ποικίλο φάσμα περιλαμβάνει κατηγορίες προϊόντων όπως ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ μόδας, βιντεοπαιχνίδια, διακόσμηση σπιτιού, τρόφιμα, υποδήματα, καλλυντικά, αθλήματα και δώρα. Μέσω αυτής της νέας έκθεσης αδειοδότησης, η Spielwarenmesse eG επεκτείνει την υπάρχουσα συνεργασία της με την Licensing International.

ZAG & PUMA Partner on New Collection - aNb Media, Inc.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email