Home » AS Company | Σε ιστορικό υψηλό οι πωλήσεις το 2022

AS Company | Σε ιστορικό υψηλό οι πωλήσεις το 2022

Από OPS Publications
28/04/2023

AS Company | Σε ιστορικό υψηλό οι πωλήσεις το 2022

LOGOS ET_CRT S

Η περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς στον κλάδο του παιδικού παιχνιδιού επιβεβαιώθηκε από τις ιστορικά υψηλότερες πωλήσεις, οι οποίες ανήλθαν κατά το 2022 σε 28,7 εκατ. ευρώ. Αύξηση 26,27% σημείωσαν οι πωλήσεις της AS Company το 2022 και στις τρεις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος σε σχέση με τη προηγούμενη χρήση.

Το EBIDTA του Ομίλου ανήλθε σε 4,659 εκατ. ευρώ έναντι 3,882 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 20,00% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Επισημαίνεται η μείωση του ποσοστού μικτού κέρδους, λόγω της αρνητικής επίπτωσης της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου με το ευρώ. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 3,284 εκατ. ευρώ, έναντι 3,977 εκατ. της περσινής περιόδου, σημειώνοντας πτώση 17,43%%, η οποία οφείλεται στη επίδραση της αρνητικής αποτίμησης των χρεογράφων που κατέχει η Εταιρία. Τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε 2,594 εκατ. ευρώ, έναντι 3,184 εκατ. ευρώ της περσινής περιόδου σημειώνοντας μείωση 18,53%.

Ο Όμιλος συνεχίζει τις ενέργειες οργανωτικής και ψηφιακής αναδιάρθρωσής του, δίδοντας ιδιαίτερη σημασία στο ψηφιακό αποτύπωμα σε όλες τις δραστηριότητές του. Η στρατηγική του Ομίλου επικεντρώνεται στο να παρέχει τα αναγκαία ψηφιακά εργαλεία στους πελάτες του και τους καταναλωτές, με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email