Home » Η Atari ανακοινώνει την απόκτηση 100 τίτλων ηλεκτρονικών παιχνιδιών από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90

Η Atari ανακοινώνει την απόκτηση 100 τίτλων ηλεκτρονικών παιχνιδιών από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90

Από OPS Publications
04/05/2023

Η Atari ανακοινώνει την απόκτηση 100 τίτλων ηλεκτρονικών παιχνιδιών από τις δεκαετίες του '80 και του '90

LOGOS ET_CRT S

Η Atari  μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες καταναλωτών και παραγωγούς διαδραστικής ψυχαγωγίας στον κόσμο  ανακοίνωσε την απόκτηση περισσότερων από 100 τίτλων PC και κονσολών από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Η συλλογή PC και κονσολών που απέκτησε η Atari περιλαμβάνει αξιοσημείωτα παιχνίδια από τις σειρές Bubsy, Hardball, Demolition Racer, καθώς και από τις σειρές αεροπορικών μαχών του 1942: Pacific Air War, F-117A και F-14. Η Atari θα επιδιώξει να επεκτείνει την ψηφιακή και φυσική διανομή των κλασικών τίτλων, να δημιουργήσει νέα παιχνίδια με βάση το IP και να εξερευνήσει συνεργασίες επωνυμίας και εμπορευμάτων.

Η Atari απέκτησε επίσης το εμπορικό σήμα στις επωνυμίες Accolade και GTI. Η Accolade ήταν ένας αξιοσέβαστος κατασκευαστής και εκδότης βιντεοπαιχνιδιών με έδρα τις ΗΠΑ από το 1984 έως το 2000.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email