Home » Η Hasbro ξεπερνά τις προσδοκίες των αναλυτών για τα έσοδα του πρώτου τριμήνου

Η Hasbro ξεπερνά τις προσδοκίες των αναλυτών για τα έσοδα του πρώτου τριμήνου

Από OPS Publications
04/05/2023

Η Hasbro ξεπερνά τις προσδοκίες των αναλυτών για τα έσοδα του πρώτου τριμήνου

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro ανέφερε καθαρά έσοδα $1 δισ. το πρώτο τρίμηνο, μειωμένα κατά -14% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός ήταν πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 878,4 εκατομμύρια δολάρια.

Οι αμερικανικές εταιρείες παιχνιδιών αντιμετωπίζουν βραχυπρόθεσμη επιβράδυνση της ζήτησης, με τους λιανοπωλητές να περιορίζουν τις παραγγελίες τους για να ενισχύσουν τα αποθέματά τους μετά από μια ήπια εορταστική περίοδο. Αυτές οι συνθήκες συναλλαγών επηρέασαν τη ζήτηση για τις κορυφαίες σειρές παιχνιδιών της Hasbro το πρώτο τρίμηνο, με αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων κατά 23% στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων, της μεγαλύτερης επιχειρηματικής μονάδας της εταιρείας.

Ο Chris Cocks, διευθύνων σύμβουλος της Hasbro, σχολίασε: «Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και έδωσαν τη θέση της Hasbro για την επίτευξη των οικονομικών μας στόχων για ολόκληρο το έτος.  Αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη στρατηγική Blueprint 2.0 της εταιρείας, ο Chris είπε: «Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στην εφαρμογή της στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της εστίασής μας σε κατηγορίες υψηλής ανάπτυξης και υψηλού κέρδους».    

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email