Home » Η PlanToys εξαγόρασε την startup Beeja May με στόχο την ανάπτυξη συστήματος κυκλικής οικονομίας στα προϊόντα της

Η PlanToys εξαγόρασε την startup Beeja May με στόχο την ανάπτυξη συστήματος κυκλικής οικονομίας στα προϊόντα της

Από OPS Publications
05/05/2023

Η PlanToys εξαγόρασε την startup Beeja May με στόχο την ανάπτυξη συστήματος κυκλικής οικονομίας στα προϊόντα της

LOGOS ET_CRT S

Η PlanToys, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στην κατασκευή βιώσιμων παιχνιδιών, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη startup Beeja May με έδρα το Τορόντο με στόχο την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων παιχνιδιών σε όλο τον Καναδά.

Με αυτή τη συνεργασία, η Beeja May θα εξασφαλίσει τη συνεχή ζωή των αντικειμένων της PlayToys με τα οποία δεν παίζουν πλέον τα παιδιά. Η Beeja May και η PlanToys θα δημιουργήσουν ένα δίκτυο καταστημάτων λιανικής σε όλη τη χώρα για να αγοράζουν και να πωλούν  αγαπημένα και ξεπερασμένα παιχνίδια στην αγορά, έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να ψωνίζουν ποιοτικά μεταχειρισμένα για να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά και να βοηθήσουν τον πλανήτη από την παραγωγή περιττών απορριμμάτων. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης αποστολής της PlanToys για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυκλικής οικονομίας παιχνιδιών που ξεκίνησε το 2022 με την πρωτοβουλία PlayCycle.

 Η συνεργασία PlanToys και Beeja May βοηθά να κρατηθούν τα προϊόντα μακριά από χώρους υγειονομικής ταφής, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια επωφελή διαδικασία  για τις οικογένειες  αφού τους παρέχει να δυνατότητα να πωλούν τα παλιά παιχνίδια, εισπράττοντας μετρητά, αλλά και να μην γεμίζουν με αχρησιμοποίητα παιχνίδια το σπίτι τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email