Home » Η Sega και η Lego συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Lego Sonic the Hedgehog

Η Sega και η Lego συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Lego Sonic the Hedgehog

Από OPS Publications
04/05/2023

Η Sega και η Lego συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Lego Sonic the Hedgehog

LOGOS ET_CRT S

Το Lego Group και η Sega αποκάλυψαν μια νέα συνεργασία που φέρνει τους αγαπημένους χαρακτήρες και περιβάλλοντα από όλο το κόσμο του Sonic στη μορφή των κλασικών τούβλων της  Lego. Η σειρά προϊόντων Lego Sonic θα είναι διαθέσιμη σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής από τον Αύγουστο του 2023. Η νέα αυτή σειρά αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας των δυο ομίλων: Lego Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone, που κυκλοφόρησε το 2021.

«Στη Sega, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες με τους συνεργάτες αδειοδότησης που οι θαυμαστές θα αγαπήσουν  τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Ivo Gerscovich, επικεφαλής της  Sega of America. «Το Lego Group είναι ο τέλειος συνεργάτης για να ζωντανέψει συναρπαστικές ιστορίες, εμβληματικούς χαρακτήρες και περιβάλλοντα από το σύμπαν του Sonic στα σαλόνια των θαυμαστών παγκοσμίως.»

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email