Home » Η Spin Master αναφέρει σημαντική μείωση εσόδων  πρώτου τριμήνου  

Η Spin Master αναφέρει σημαντική μείωση εσόδων  πρώτου τριμήνου  

Από OPS Publications
04/05/2023

Η Spin Master αναφέρει σημαντική μείωση εσόδων πρώτου τριμήνου

LOGOS ET_CRT S

Η εταιρεία πίσω από το PAW Patrol αναφέρει  ότι τα έσοδά της για το πρώτο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 36% στα 271,4 εκατομμύρια δολάρια από 424,2 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα έσοδα από παιχνίδια μειώθηκαν κατά ένα επιβλητικό 46,9% παράλληλα με μια πτώση 7% στον τομέα των Ψηφιακών Παιχνιδιών της εταιρείας. Οι απώλειες αντισταθμίστηκαν εν μέρει από αύξηση 69,4% στα έσοδα από τον τομέα της ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Η Spin Master συνεχίζει να αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της μέσω στρατηγικών εξαγορών. Δύο συμφωνίες έκλεισαν το 1ο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης ορισμένων περιουσιακών στοιχείων της 4D Brands International (20,2 εκατομμύρια δολάρια) και της αγοράς της επωνυμίας HEXBUG της Innovation First International (15,5 εκατομμύρια δολάρια). Κοντά στο τέλος του 1ου τριμήνου, η Spin Master απέκτησε ορισμένη πνευματική ιδιοκτησία (IP) από την Mondrian Blocks, μια ουγγρική εταιρεία (3 εκατομμύρια δολάρια).

Για το 2023, η Spin Master πιστεύει ότι οι ακαθάριστες πωλήσεις προϊόντων για παιχνίδια θα είναι σταθερές ή ελαφρώς μειωμένες σε σύγκριση με πέρυσι. Επιπλέον, η εταιρεία αναμένει ότι τα κέρδη του 2023, εξαιρουμένων των εσόδων διανομής PAW Patrol: The Mighty Movie , θα είναι ίσα με τα κέρδη του περασμένου έτους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email