Home » Οι εκθέτες του Creativeworld υποστηρίζουν μικρούς καλλιτέχνες

Οι εκθέτες του Creativeworld υποστηρίζουν μικρούς καλλιτέχνες

Από OPS Publications
04/05/2023

Οι εκθέτες του Creativeworld υποστηρίζουν μικρούς καλλιτέχνες

LOGOS ET_CRT S

Φέτος οι 87 εκθέτες του Creativeworld δώρησαν υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας υψηλής ποιότητας στον οργανισμό  «Παιδικό Γραφείο». Οι δωρεές σε είδος περιλαμβάνουν όλα όσα επιθυμεί η καρδιά ενός νεαρού καλλιτέχνη, από καμβάδες και χαρτικά μέχρι πινέλα, χρώματα και στυλό μέχρι πηλό για μοντελοποίηση, γραμματόσημα και αυτοκόλλητα. Περίπου 4.500 παιδιά σε περισσότερες από 50 παιδικές και νεανικές δομές στο Rhein-Main θα επωφεληθούν από αυτή τη δωρεά φέτος.

Με την συγκριμένη εκστρατεία, η Messe Frankfurt δεσμεύεται για την εκπαίδευση και τη δημιουργική υποστήριξη των παιδιών της περιοχής. Δημιουργεί έτσι μια γέφυρα μεταξύ της διεθνούς εμπορικής έκθεσης και των δημιουργικών χρηστών. Η διεθνής εμπορική έκθεση για είδη χόμπι, χειροτεχνία και καλλιτεχνικών πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2023 στη Φρανκφούρτη επί του Μάιν.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email