Home » Το πολυαναμενόμενο London Stationery Show απέχει μόλις δύο εβδομάδες 

Το πολυαναμενόμενο London Stationery Show απέχει μόλις δύο εβδομάδες 

Από OPS Publications
04/05/2023

Το πολυαναμενόμενο London Stationery Show απέχει μόλις δύο εβδομάδες

LOGOS ET_OPC S

Η ομάδα London Stationery Show στις 16 και 17 Μαΐου στο Business Design Centre,  είναι έτοιμη να ενώσει αγοραστές και επωνυμίες από όλο τον κόσμο στη πιο πλήρη γιορτή δημιουργικότητας, δυναμισμού και καινοτομίας. Η έκθεση υπόσχεται να είναι ένα ενιαίο “κατάστημα” για τους επαγγελματίες γραφικής ύλης που θέλουν να προμηθευτούν, τις πιο πρόσφατες προσφορές προϊόντων, να ανακαλύψουν νέους προμηθευτές, να αποκτήσουν πολύτιμες επιχειρηματικές γνώσεις και να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στις τάσεις γραφικής ύλης που πρόκειται να παρουσιαστούν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και τους νέους προμηθευτές στην έκθεση.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τη βιομηχανία χαρτικών για άλλη μια φορά αυτή την άνοιξη», δήλωσε ο Alex Butler, Διευθυντής Εκδηλώσεων. «Είτε μόλις ξεκινάτε στον κλάδο είτε επιστρέφετε ως έμπειρος επαγγελματίας χαρτικής ύλης, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους. Με έδρα την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, δημιουργήσαμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον αγορών όπως κανένα άλλο: προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για μάθηση, δικτύωση και έμπνευση. Φιλοξενώντας παγκοσμίου φήμης εκθέτες μαζί με έξι φανταστικούς τομείς χαρακτηριστικών και τάσεων, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να ανανεώσετε τα χαρτικά σας.»

Οι δύο γεμάτες δράση ημέρες στο London Stationery Show προσφέρουν μια πλήρη γιορτή δημιουργικότητας, διαφορετικότητας και δεξιοτεχνίας, καθώς περισσότερες από 200 από τις μεγαλύτερες, τολμηρότερες και καλύτερες μάρκες αποκαλύπτουν τα τελευταία τους προϊόντα. Είναι ο τέλειος προορισμός για να συνομιλήσετε με τους τρέχοντες προμηθευτές σας και να δικτυωθείτε με νέους.

Αλλά δεν είναι μόνο μια εκδήλωση αγοράς: η δυνατότητα εξερεύνησης των τελευταίων τάσεων που σαρώνουν τον κλάδο είναι επίσης σημαντική για τους επισκέπτες, επομένως, παράλληλα με την επιλεγμένη επιλογή εκθετών, η εκδήλωση θα διοργανώσει τα ζωντανά εργαστήρια, Creative Matters. Με τη χορηγία της Jakar International, αυτά τα εργαστήρια είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιο πρόσφατα καινοτόμα χαρτικά και να μάθετε τις καλύτερες τεχνικές για να ενημερώσετε τους πελάτες σας. Υπάρχουν συνολικά 16 συνεδρίες κατά τη διάρκεια των δύο ημερών της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένης της Perfect Planner Company με τη δημιουργία πινάκων κολάζ με αγαπημένες εικόνες που εμπνέουν, την Jakar που επιδεικνύει την πιο πρόσφατη γκάμα χρωμάτων της με τον Caran d’Ache, την Exacompta Clairefontaine που παρουσιάζει μελάνια καλών τεχνών και τη Royal Talens που παρουσιάζει μια συνεδρία σχετικά με το bullet journaling, με τον Bruynzeel, καθώς και πολλά άλλα.

Το London Stationery Show υπερηφανεύεται για το εκτεταμένο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα. Αυτή τη σεζόν, θα μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες από μια εκπληκτική σειρά ειδικών του κλάδου, που θα σας προσφέρουν συμβουλές σχετικά με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις, την επωνυμία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Το Retail Matters Live Talks θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να μάθετε κορυφαίες συμβουλές ενώ βρίσκεστε στην έκθεση. Οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές περιλαμβάνουν τις Catherine Erdly, Martha Keith, Nerissa Pratt, Rachel Waring και Sam Smith θα συζητήσουν όλες τις πτυχές της λειτουργίας μιας επιτυχημένης επιχείρησης χαρτικών. Για πιο εξατομικευμένες συμβουλές, τα Indie Matters Business Advice Clinics είναι δωρεάν ατομικά ραντεβού που προσφέρουν εξατομικευμένη καθοδήγηση για την ανάπτυξη της εταιρείας σας. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές στο κατάστημά σας.

Ημερομηνίες: Τρίτη & Τετάρτη, 16 – 17 Μαΐου 2023

Χώρος: Business Design Centre, 52 Upper Street, London N1 0QH

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη 9.30 – 17.00, Τετάρτη 9.30 – 16.00

www.stationeryshowlondon.co.uk

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email