Home » H Matchbox αναδημιουργεί το Gold State Coach για να γιορτάσει την 70ης επέτειο σε συνδυασμό με τη Βασιλική στέψη

H Matchbox αναδημιουργεί το Gold State Coach για να γιορτάσει την 70ης επέτειο σε συνδυασμό με τη Βασιλική στέψη

Από OPS Publications
04/05/203

H Matchbox αναδημιουργεί το Gold State Coach για να γιορτάσει την 70ης επέτειο σε συνδυασμό με τη Βασιλική στέψη

LOGOS ET_CRT S

Για να σηματοδοτήσει τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’, η Matchbox αναδημιούργησε το ιστορικό μοντέλο του Gold State Coach που παρουσιάστηκε πριν από 70 χρόνια. Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια των βασιλικών αναμνηστικών έχει αναδημιουργηθεί για να σηματοδοτήσει τόσο τη στέψη του βασιλιά Καρόλου όσο και την 70ή επέτειο της Matchbox. Αυστηρά κατασκευασμένο κατά παραγγελία, το μοντέλο του Gold State Coach σε κλίμακα 1:64, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ II το 1953.
Πριν από εβδομήντα χρόνια, η Lesney με έδρα το Λονδίνο πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο από το Coronation Coach των 11,8 εκατοστών, που δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει την άνοδο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο θρόνο. Η επιτυχία του στις πωλήσεις επέτρεψε στη Lesney να χρηματοδοτήσει το λανσάρισμα της νέας μάρκας Matchbox.
«Το 2023 όχι μόνο είναι μια κομβική στιγμή στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σηματοδοτεί επίσης μια σημαντική στιγμή για το Matchbox», δήλωσε ο Roberto Stanichi, επικεφαλής της εταιρείας . «Γιορτάζοντας 70 χρόνια πλούσιας σχεδιαστικής κληρονομιάς, η Matchbox λανσάρει ένα αποκλειστικό Coronation Coach που εξελίσσει τη χαρακτηριστική δεξιοτεχνία της μάρκας».
Το 2023 Matchbox Gold State Coach είναι διαθέσιμο για παραγγελία μεταξύ 26 Απριλίου και 18 Μαΐου, εγκαίρως για τους εορτασμούς της στέψης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email