Home » Η Hasbro & Ageless Innovation επανασχεδιάζουν κλασικά παιχνίδια με στόχευση στους ενήλικες

Η Hasbro & Ageless Innovation επανασχεδιάζουν κλασικά παιχνίδια με στόχευση στους ενήλικες

Από OPS Publications
11/05/2023

Η Hasbro & Ageless Innovation επανασχεδιάζουν κλασικά παιχνίδια με στόχευση στους ενήλικες

LOGOS ET_CRT S

Η Ageless Innovation ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επαναπροσδιορίσει κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από την Hasbro, συμπεριλαμβανομένων των The Game of Life, Scrabble και Trivial Pursuit. Ως ο πρώτος κάτοχος άδειας της Hasbro αφοσιωμένος στη βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων μέσω εμπειριών παιχνιδιού, η Ageless Innovation σχεδίασε τα διαχρονικά τιμημένα παιχνίδια για να καλύψει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ηλικιωμένων αγαπημένων προσώπων και να ενθαρρύνει το παιχνίδι μεταξύ των γενεών.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη γνώση της Ageless Innovation για τη δημιουργία εμπειριών παιχνιδιού για ενήλικες και ηλικιωμένους, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη τεχνογνωσία της Hasbro στο gaming, τα κλασικά παιχνίδια της Hasbro θα αναβαθμιστούν – ενημερωθούν για να διαθέτουν στοιχεία που διευκολύνουν το παιχνίδι σε μεγαλύτερες  ηλικίες, όπως εύκολα κατανοητά κομμάτια παιχνιδιού, αυξημένο μέγεθος γραμματοσειράς , trivia και αναφορές που απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών.

Σχεδιασμένα προσεκτικά με γνώμονα τους ενήλικες, τα νέα παιχνίδια θα επεκταθούν στην υπάρχουσα συλλογή προϊόντων Joy for All της Ageless Innovation. Τα προϊόντα Ageless Innovation έχουν δείξει ότι καταπολεμούν τη μοναξιά, την κοινωνική απομόνωση, και μορφές γνωστικής έκπτωσης καθώς και βελτίωση της συνολικής ευημερίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email