Home » Η Messe Frankfurt ανακοίνωσε την έναρξη της Ψηφιακής Ακαδημίας 

Η Messe Frankfurt ανακοίνωσε την έναρξη της Ψηφιακής Ακαδημίας 

Από OPS Publications
11/05/2023

Η Messe Frankfurt ανακοίνωσε την έναρξη της Ψηφιακής Ακαδημίας

LOGOS ET_OPC S

Η βιωσιμότητα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για πολλούς καταναλωτές στις αγοραστικές τους αποφάσεις. Τι μπορούν να κάνουν οι κατασκευαστές και οι έμποροι λιανικής για να είναι επιτυχώς βιώσιμοι; Και πώς μπορεί η βιωσιμότητα να συμβάλει στην επιχειρηματική τους επιτυχία μακροπρόθεσμα; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δίνει η πρώτη εκδήλωση της νέας Ψηφιακής Ακαδημίας καταναλωτικών αγαθών υπό την εποπεία της Messe Frankfurt.

Η νέα σειρά εκδηλώσεων, που προσφέρεται διαδικτυακά στα γερμανικά και τα αγγλικά, συγκεντρώνει ειδικές γνώσεις, εμπνέει τροφή για σκέψη και πρακτικές συμβουλές με συναρπαστικές παρορμητικές διαλέξεις κάθε δύο μήνες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις διάρκειας 55 λεπτών είναι δωρεάν. Εγγραφή στο https://consumergoods.digital.messefrankfurt.com/

Η κοινή Ψηφιακή Ακαδημία των εκθέσεων καταναλωτικών αγαθών Ambiente, Christmasworld και Creativeworld έχει σχεδιαστεί ως δεξαμενή γνώσεων και πηγή έμπνευσης για τους κατασκευαστές και το εμπόριο. Κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές και σχεδιαστές μοιράζονται εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτική εμπειρία σε σημαντικά μετα-θέματα όπως η βιωσιμότητα, ο σχεδιασμός και το μέλλον του λιανικού εμπορίου. Οι συμμετέχοντες ενδέχεται να αναμένουν προτάσεις και γνώσεις σχετικά με συγκεκριμένα θέματα, καθώς και πιθανές λύσεις και ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν.

Η Ambiente, η Christmasworld και η Creativeworld θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης:

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email