Home » Η Warner Bros. Discovery μπαίνει στον κόσμο του Barney

Η Warner Bros. Discovery μπαίνει στον κόσμο του Barney

Από OPS Publications
11/05/2023

Η Warner Bros. Discovery μπαίνει στον κόσμο του Barney

LOGOS ET_CRT S

Η Warner Bros. Discovery λέει «Σ’αγαπώ» στον Barney , επιλέγοντας τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Barney’s World της Mattel για κυκλοφορία το 2024 στο μπλοκ προσχολικής ηλικίας Cartoonito του Cartoon Network και στο Max streamer του .

Το σόου αποτελεί μέρος της στρατηγικής επανεκκίνησης του franchise της Mattel για τον εμβληματικό δεινόσαυρο, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη την σειρά  Barney & Friends του PBS από το 1992 έως το 2010.

Τον Φεβρουάριο, η Mattel ανακοίνωσε την επιστροφή του dino στην αγορά με σχέδια για νέα καταναλωτικά προϊόντα, μια ταινία και πιο περιεκτικό περιεχόμενο στο YouTube.

Η επανεκκίνηση μιας παλαιού τύπου IP ζωντανής δράσης σε κινούμενα σχέδια επιτρέπει στο WBD να αξιοποιήσει ένα ευρύτερο κοινό από κοινού, δήλωσε ο Michael Ouweleen, πρόεδρος των Adult Swim, Cartoon Network, Discovery Family και Boomerang, σε μια κυκλοφορία.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email