Home » East Side Games και Jazwares αναπτύσσουν παιχνίδι για κινητά βασισμένο στα Squishmallows

East Side Games και Jazwares αναπτύσσουν παιχνίδι για κινητά βασισμένο στα Squishmallows

Από OPS Publications
11/05/2023

East Side Games και Jazwares αναπτύσσουν παιχνίδι για κινητά βασισμένο στα Squishmallows

LOGOS ET_CRT S

Η East Side Games Group με χαρά ανακοινώνει ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την Jazwares για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού για κινητά βασισμένο στη δημοφιλή επωνυμία Squishmallows.

Από το ντεμπούτο της το 2017, η εμβληματική μάρκα Squishmallows διαθέτει μοναδικούς συλλεκτικούς λούτρινους χαρακτήρες με διαφορετικές προσωπικότητες, μοναδικό σχεδιασμό και εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Με περισσότερα από 2.000 Squishmallows μέχρι σήμερα, η μάρκα συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τους θαυμαστές όλων των ηλικιών, στο διαδίκτυο και στην πραγματική ζωή, σε περισσότερες από 55 χώρες. Με τη συνεχιζόμενη επέκταση της επωνυμίας Squishmallows σε διάφορες κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων και με μια παθιασμένη βάση θαυμαστών, τα Squishmallows θα εισέλθουν πλέον στον κόσμο του gaming για κινητά με νέους και εμβληματικούς χαρακτήρες από ομάδες αγαπημένων θαυμαστών.

«Τα Squishmallows αγαπιούνται από όλο τον κόσμο και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που εξυπηρετούμε και επεκτείνουμε το κοινό του με νέα επίπεδα διασκέδασης και διαδραστικότητας που είναι δυνατά μόνο με το παιχνίδι μας για κινητά. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το πώς οι παίκτες και οι οπαδοί θα μπορούν να παίξουν με τον αγαπημένο τους Squish», λέει ο Jason Bailey, Διευθύνων Σύμβουλος της ESGG.

Καθώς περισσότερα από 200 εκατομμύρια Squishmallow έχουν πουληθεί παγκοσμίως, δεν αποτελεί έκπληξη που η μάρκα έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία παγκοσμίως.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email