Home » JAKKS Pacific & Disguise ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία

JAKKS Pacific & Disguise ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία

Από OPS Publications
11/05/2023

JAKKS Pacific & Disguise ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία

LOGOS ET_CRT S

Η JAKKS Pacific, Inc , κορυφαίος κατασκευαστής παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων και το τμήμα κοστουμιών της Disguise , ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με τα Rooster Teeth και Joey Drew Studios για να φέρουν τον Bendy ακόμη πιο κοντά στο κοινό. Η JAKKS και η Disguise θα σχεδιάσουν, θα αναπτύξουν και θα κατασκευάσουν φιγούρες δράσης, λούτρινα, playsets, κοστούμια και αξεσουάρ κοστουμιών από το φθινόπωρο του 2023.

Το Bendy and the Ink Machine και το Bendy and the Dark Revival είναι παιχνίδια παζλ δράσης-τρόμου, που δημιουργήθηκαν από την Joey Drew Studios, που διαθέτουν μοναδική ατμόσφαιρα κινουμένων σχεδίων με έντονες “τρομακτικές ιστορίες” που κρατούν τους παίκτες σε αγωνία. Το Bendy fanbase έχει ένα παθιασμένο παγκόσμιο κοινό που αγαπά τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και περιμένει με ανυπομονησία κάθε νέα είσοδο στο franchise.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email