Home » Κατακτήστε την αγορά με την κορυφαία εμπορική έκθεση παιχνιδιών στον κόσμο

Κατακτήστε την αγορά με την κορυφαία εμπορική έκθεση παιχνιδιών στον κόσμο

Από OPS Publications
18/05/2023

Κατακτήστε την αγορά με την κορυφαία εμπορική έκθεση παιχνιδιών στον κόσμο

LOGOS ET_CRT S

Μετά από μια επιτυχημένη επανεκκίνηση για τη Spielwarenmesse, ο σχεδιασμός για την 73η έκθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο συνηθισμένο χρονοδιάγραμμά της, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο θα παρουσιάζει καινοτομίες και τάσεις από τον κλάδο από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης. Η προσαρμογή στο νέο πρόγραμμα έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια από εκθέτες και επισκέπτες. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως τα τέλη Μαΐου για τις επιχειρήσεις που ξανασυμμετέχουν και τέλος Ιουλίου για τους νέους εκθέτες. Για τους νεοφερμένους στον κλάδο και στην έκθεση, υπάρχουν ορισμένες ειδικές προσφορές.

Η Spielwarenmesse, στην αρχή του έτους, αντιπροσωπεύει το τέλειο άνοιγμα στη σεζόν του κλάδου για την τοποθέτηση παραγγελιών σε όλο τον κόσμο. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για τους υπάρχοντες εκθέτες έως τις 31 Μαΐου. Οι νέοι εκθέτες έχουν προθεσμία έως τις 31 Ιουλίου για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για περίπτερα.

Η Spielwarenmesse είναι ένα σημαντικό γεγονός για την προβολή της επιχείρησής τους στην παγκόσμια αγορά παιχνιδιών και προσφέρονται ειδικές επιδοτήσεις και πακέτα συμμετοχής. Το ενδιαφέρον StartupArea στο Hall 3A, για παράδειγμα, συνεχίζει να λειτουργεί, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος προώθησης «Young Innovators». Επιπλέον, μετά από ένα επιτυχημένο λανσάρισμα το 2023, το New Exhibitor Package είναι και πάλι διαθέσιμο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email