Home » Η Stabilo παράγει βιώσιμα μελάνια για τα στυλό της

Η Stabilo παράγει βιώσιμα μελάνια για τα στυλό της

Από OPS Publications
26/05/2023

Η Stabilo παράγει βιώσιμα μελάνια για τα στυλό της

LOGOS ET_OPC S

Bewerbungsinfos | STABILO

Για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει το σωστό και βιώσιμο μελάνι για κάθε στυλό, ο κατασκευαστής οργάνων γραφής Stabilo διοργάνωσε εσωτερική έρευνα από την οποία προκύπτει πως η εταιρεία χρησιμοποιεί περίπου 200 διαφορετικές συνταγές μελανιού όπου, το 97,5% αυτών είναι φιλικές προς το περιβάλλον και έχουν ως βάση το νερό, ενώ μόνο το 2,5% έχουν βάση το αλκοόλ.

Από το 2016, η παραγωγή μελανιού για όργανα γραφής Stabilo πραγματοποιείται σε μια νέα, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μελανιού στο Weißenburg. Δεδομένου ότι κανένα μελάνι τρίτου κατασκευαστή δεν μπορεί να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις για όργανα γραφής Stabilo, η εταιρεία παράγει το δικό της μελάνι για όλες τις σειρές της.

Επίσης,  η Stabilo παράγει τα μελάνια της με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε χρόνο, 200 τόνοι λυμάτων μελανιού επεξεργάζονται με αποτέλεσμα να επανακτώνται 196 τόνοι καθαρού νερού και 4 τόνοι απορριμμάτων ο οποίοι επαναχρησιμοποιούνται η απορρίπτονται με βιώσιμους τρόπους στο εργοστάσιο της εταιρείας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email