Home » Οι παγκόσμιοι λιανοπωλητές εγκαταλείπουν την Κίνα και αναζητούν  παιχνίδια από την Ινδία

Οι παγκόσμιοι λιανοπωλητές εγκαταλείπουν την Κίνα και αναζητούν  παιχνίδια από την Ινδία

Από OPS Publications
26/05/2023

Οι παγκόσμιοι λιανοπωλητές εγκαταλείπουν την Κίνα και αναζητούν παιχνίδια από την Ινδία

LOGOS ET_CRT S

List Of Top 25 Traditional (Desi) Indian Games For Kids

Ο γίγαντας λιανικής Walmart με έδρα τις ΗΠΑ αναζητά να προμηθευτεί παιχνίδια, παπούτσια και ποδήλατα από προμηθευτές της Ινδίας καθώς η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τις εισαγωγές  της από την Ινδία στα $10 δισεκ. ετησίως έως το 2027. Αξιωματούχοι από την εταιρεία που εδρεύει στην Bentonville πραγματοποίησαν πρόσφατα μια εικονική συνάντηση με αρκετούς εγχώριους κατασκευαστές παιχνιδιών στην Ινδια.

Η εταιρεία ενημέρωσε τους κατασκευαστές παιχνιδιών για τις απαιτήσεις τους και τα αναμενόμενα πρότυπα ποιότητας καθώς συνεργάζεται άμεσα με τους εγχώριους κατασκευαστές παιχνιδιών για προμήθεια.

Άλλοι Παγκόσμια λιανοπωλητές όπως η ΙΚΕΑ προμηθεύονται ήδη παιχνίδια από την Ινδία για τις διεθνείς δραστηριότητές τους. Η κίνηση είναι σημαντική και υπογραμμίζει την αυξανόμενη δύναμη της Ινδίας στη βιομηχανία παιχνιδιών, ειδικά από τη στιγμή που η Ινδία ήταν καθαρός εισαγωγέας παιχνιδιών μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email