Home » Η βραβευμένη Colop Arts & Crafts ήρθε στην ελληνική αγορά με επίσημο Αντιπρόσωπο την Καλεβράς Ελευθέριος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η βραβευμένη Colop Arts & Crafts ήρθε στην ελληνική αγορά με επίσημο Αντιπρόσωπο την Καλεβράς Ελευθέριος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Από OPS Publications
08/06/2023

Η βραβευμένη Colop Arts & Crafts ήρθε στην ελληνική αγορά με επίσημο Αντιπρόσωπο την Καλεβράς Ελευθέριος & ΣΙΑ Ο.Ε.

LOGOS ET_OPC S

Η Colop Arts & Crafts αποτελεί την ένωση μιας πολύ καλά συντονισμένης και εξειδικευμένης ομάδας του ομίλου RoyalPosthumus, με έδρα στο Βέλγιο και του Αυστριακού κατασκευαστή σφραγίδων COLOP, των οποίων η συμμαχία υπογράφηκε το 2019 και αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην κοινή ανάπτυξη.

Το portfolio της προσφέρει μια ευρεία γκάμα δημιουργικών σφραγίδων (WOODIES®, NIO®  German Design Awards Special 2019, Vintage Stamps®, May & Berry®), χρωματιστών ταμπόν (MAKE1®), σφραγίδες υφασμάτων (MY STAMPY®), τις εκπαιδευτικές σφραγίδες για την υγιεινή των παιδιών CLEANY® αλλά και τα προσωρινά τατουάζ σε μορφή σφραγίδας LaDot, Winner of the Creative Impulse Award 2023 (πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές νομικές απαιτήσεις με τον κανονισμό για τα καλλυντικά ΕΚ αριθ.1223/2009).

Περισσότερες πληροφορίες: sales@kalevras.gr |  b2b.kalevras.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email