Home » Η JAKKS Pacific προεξοφλεί το προθεσμιακό της δάνειο

Η JAKKS Pacific προεξοφλεί το προθεσμιακό της δάνειο

Από OPS Publications
08/06/2023

Η JAKKS Pacific προεξοφλεί το προθεσμιακό της δάνειο

LOGOS ET_CRT S

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι εξόφλησε πλήρως το προθεσμιακό της δάνειο από την Benefit Street Partners αυτή την εβδομάδα κάνοντας εθελοντική προπληρωμή 30,5 εκατ. $  χρησιμοποιώντας μετρητά. Η JAKKS αναφέρει ότι με την πρόωρη εξόφληση θα εξοικονομήσει περίπου 1,2 εκατ. $ για το τρέχον οικονομικό έτος.

«Αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο για την επίτευξη του στόχου μας για την οικοδόμηση μιας οικονομικά ισχυρής εταιρείας, που θα αυτοσυντηρείται από τις ταμειακές της ροές και θα βρίσκεται σε καλή θέση για το μέλλον», λέει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JAKKS Pacific Stephen Berman, «Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τα αποτελέσματα του εστίασή μας τα τελευταία χρόνια στην ενίσχυση όλων των πτυχών της επιχείρησής μας για τη βελτίωση της κερδοφορίας μας. Ως θετικό αποτέλεσμα αυτής της ομαδικής προσπάθειας, δημιουργήσαμε επαρκή πλεονάζουσα ταμειακή ροή που μπορούμε να προπληρώσουμε αυτό το δάνειο αυτή τη στιγμή.»

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email